Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2016 19:47 - Джамбазки: Още утре внасям сигнал в прокуратурата срещу ДОСТ
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 464 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки обяви, че "още утре ще внесе сигнал до главния прокурор срещу учредяването на партията ДОСТ у нас", предаде "Канал 3".

Той посочи, че партията с лидер Лютви Местан, не е българска, а турска.

"90% от учредителите са имами - имаме смесване на религия и политика, един от членовете е кмет на Бурса, което говори, че е турски гражданин. За пръв път след Освобождението имаме партия, чието име е на турски език", коментира евродепутатът.

Джамбазки прогнозира, че ДОСТ биха внесли резолюция в евроинституциите, че искат турския език да стане официален в България. "Бъдете убедени, че ще го направят. Учредяването на ДОСТ у нас означава, че управлението в Анкара си изпуска нервите и ги кара да търсят възможни териториални компенсации. Единствените им възможности са към България и Русия. Мисля, че това е качествено нов етап на нахлуването на Турция у нас", коментира Джамбазки.

Ангел Джамбазки: Европейците станаха твърде мързеливи - забравиха, че войната може да е и на тяхната улица  

„Понеже европейците станаха твърде мързеливи, спокойни и лениви в битността си, живеейки сравнително добре на фона на останалия свят, забравиха, че войната може да бъде и на тяхната улица. Затова, сега, когато я виждат, не разбират какво им се случва и отказват да приемат реалността. Ангела Меркел изпълнява шаблонно поведение и никой не очаква нещо друго от нея”, коментира евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова тв.

„Брюксел е европейската столица на мюсюлманския радикализъм. Това е сърцето на Евравия. Фактически е невъзможно да накараш хора, които са твърде различни, да пеят „Одата на радостта”, коментира Джамбазки и добави: „Белгийската държава не се пази, защото не може, а защото няма политическо решение това да се прави. Решението е чисто политическо. Това е тяхната политическа отговорност”.

„Не можеш с плюшени мечета да се бориш срещу човек с автомат. Белгия е с най-слабо резузнаване. Техните офицери не влизат в кварталите им, за да не ги набият. Скептичен съм, че може да има Единно европейско разузнаване”, добави евродепутатът.

На въпрос дали Европа ще се разпадне, той отговори: „Европейският съюз като такъв ще трябва да се промени. Той трябва да се превърне в съюз от държави, които пазят общите си граници”.

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1181397
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930