Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2016 04:01 - За исляма, който носи разруха...
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 528 Коментари: 2 Гласове:
0



Иван Иванов image

Знаете ли как стават земетресенията?

Земната кора е разделена на тектонични плочи. Тези плочи плуват върху течната мантия. Няма да влизам в детайли. При движението си тектоничните плочи се допират и трият една в друга.

В даден момент напрежението, акумулирано от този допир и триене ескалира в огромна степен и едната плоча се приплъзва върху другата.Това е съпроводено с огромен избилик на енергия във вид на сеизмични вълни, които разрушават всичко на повръхността.

Така в момента изглежда отношението на исляма и останалите религии в глобален мащаб. Акумулирано е огромно напрежение и недоволство, ескалиращо в омраза и експлозията предстои...съвсем скоро.

Причината, причината е политиката, наложена от президент Барак Хюсеин Обама в САЩ и съюзните и държави.

Политика, налагаща насилствено толериране на исляма и насилствено налагане на исляма. На най-мракобесните форми на ислям, свързани с масови убийства, изнасилвания, робство и дори канибализъм.

Завчера, същият Барак Хюсеин Обама публично заяви, че ислямът бил ценност на нашето "демократично "общество и нашата култура...

В какво се изразява тази ценност?

Може би в демонстративните публични изнасилвания на германски жени в Кьолн? Или палежите на обществени сгради, побоища и изнасилвания на жени в Норвегия и Швеция?

Или в разстреляните без причина стотици френски граждани в Париж?

Това е ислямът. Той носи разруха, смърт и унищожение. И възмездието идва.

Дали ще е кръстоносен поход или провокирана от САЩ война с Русия е без значение, но сметка за престъпленията ще се потърси и виновните ще бъдат екзекутирани.

Без значение дали са в Берлин или Вашингтон.

Спомнете си какво се случи с Адоллф Хитлер и неговия нацизъм...




Гласувай:
0



1. elianna - Германци да се подиграват на турци с образа на Хитлер?!
20.05.2016 04:05
Имаше един стар виц – десетима англичани изнасилват една германка. Тя крещи: „Найн! Найн!”, при което десетият англичанин се облича и си тръгва.

Преди време пък десетина мигранти от арабски произход наистина изнасилиха германка. Не се знае тя дали е викала „Найн!”, но дори и да го е правила, едва ли са щели да реагират като толерантните англичани.

А за да се стигне до пълен абсурд, пък после тя публикува отворено писмо, с което благодари на мигрантите, че дошли в родината й. Толкова ли пък да е загоряла? Като лафа, че жената е най-глупавото същество на Земята – ти го е.еш, пък то те целува. Или става дума за прословутата европейска толерантност спрямо хора, които в по-голямата си маса няма да я проявят в отговор.

За всичко това се сетих като прочетох днес новината, че група артисти прожектирали на стената на турско посолство лика на турския президент-премиер Ердоган, но с мустачки като на Хитлер.

Това нямаше да ме впечатли толкова, ако не беше тази подробност, че въпросното посолство е в Берлин, а въпросните инсталационисти са германци.

Значи те осмиват турчина Ердоган с образа на своя сънародник!?

Това е все едно ние да осмиваме Ким Чен-ун и за целта да използваме снимки на Кимон Георгиев или Васил Коларов. Е, нямаме си Хитлер все пак.

В покаянието си след края на нацизма, германците очевидно залитнаха малко в обратната крайност. Но да осмиваш другите с образа на свой сънародник наистина ми се вижда вече шизофренно.

Не е само Германия.Мой съученик живее вече повече от двайсет години във Франция. И ми каза какви спорове е водил в началото на деветдесетте с кореняци французи. Тогава там в училищата се е учело, че не съществуват раси. Той им казвал: „Добре, аз не казвам, че е нещо лошо – просто той е черен, ти си бял, това е!”, на което те неизменно отговаряли: „Не, той не е черен, той е френски гражданин!”. Е, халал да са ви днес черно-белите френски граждани, дето гърмят сватбарски в Париж, ама не във въздуха!

цитирай
2. elianna - -
20.05.2016 04:06
Съвсем естествено обаче и в Германия, и във Франция има хора, които разбират, че нещата излизат извън контрол. Засега няма измислено нещо по-добро от демокрацията. Но като всяко нещо, когато тя започне да се изкривява и се стигне до крайности, хората започват да я намразват.

Вече в супертолерантната Германия има засилваща влиянието си крайнодясна партия. Тръгнаха и паравоенни отряди като тези на Динко Вълев. И е само въпрос на време да започнат не да осмиват чужди диктатори с образа на Хитлер, а да издигат портретите му по митингите.

Защото на много от тези, които не обичат да ги изнасилват, ще им кипне. И ще стано едно мазало – за трети път. Ей я къде е Полша!
Дилян Вълев
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1184239
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930