Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2016 20:57 - ТРОГАТЕЛНО!Руският състав по художествена гимнастика прегърна нашите момичета за подкрепа на Цвети!
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Въпреки новопоявилите си скандални изказвания на редица родни величия, че всички трябва да мълчим до края на европейското по художествена гимнастика, рускините изразиха подкрепа чрез сърдечни прегръдки на всички съотборнички на Цвети!

Новината за направилата опит за самоубийство гимнастичка Цветелина Стоянова е водеща и на европейското по художествена гимнастика в Израел. Всички отбори изразяват подкрепа и съпричасност към Цвети и нейните съотборнички.

Вчера момичетата от руския ансамбъл прегърнаха топло българските си съпернички при първата им среща в хотела, където са отседнали. Снимки публикува официалната фейсбук страница на БФ по художествена гимнастика.

Двата тима са най-големите конкуренти при ансамблите, вече от години. И по традиция.

А подкрепа за Цвети и българския отбор има отвсякъде. Гимнастички от Израел, Италия и т.н. слагат снимки на Стоянова в профилите си в социалните мрежи и пишат окуражителни думи.

Нашият тим направи вече две тренировки на подиум, снощи бе първата, откакто пристигна в Израел.

Към момента няма промяна в състоянието на Цветелина Стоянова, която лежи в реанимация и е на командно дишане. Споровете между част от близките на гимнастичката и ръководството не спират, но никой не задава въпроса коя е резервата на Цвети, чия подкрепа има и кой стои зад гърба й?! Странно е мълчанието по този повод на всички журналисти, които привидно демонстрират огромна загриженост за този грациозен спорт и задкулисието в него! Още повече въпроси възникват и защо кондиционният специалист на националния отбор е „търпяла“ нейната мълчаливост, труден характер и „лице- маска“, както самата тя се изрази!

На всички нас ни остава да се молим за нашето Цвете, и не , защото е световна шампионка, а защото е една млада жена, която е поредното доказателство може би, че в България всичко е на всяка цена…та дори това да е и човешки живот!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1180341
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930