Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2016 07:07 - за златото на всяка цена - „Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне, или към единия ще се привърже, а друг
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
1



„Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне, или към единия ще се привърже, а другия ще презре“. (Мат. 6:24)

image

Състоянието на Цвети Стоянова остава тежко

Състоянието на гимнастичката Цветелина Стоянова, която в началото на юли падна от 6-ия етаж, остава много тежко.Това потвърди пред Нова телевизия президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

Цветелина Стоянова е претърпяла успешна операция на гръбнака

"Намира се още в рискова част за нея. Организмът на Цвети се бори с много тежките травми, които има. Лекарите правят всичко по силите им. Единственото, което остава е да се молим непрекъснато и всеки ден и да е в мислите ни с хубави пожелания за това тя да се пребори", посочи Раева.

image
Ансамбълът по художествена гимнастика спечели злато в Казан (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вчера ансамбълът ни грабна златните медали на пет ленти в турнира от Световната купа в Казан.

"Много беше трудно на момичетата да покажат максимално качествата и класата си. Това беше един изключителен шок, една много тежка житейска ситуация, която ги застигна", сподели още Раева.

Илиана Раева: Цвети имаше личен проблем

"Видях истинското щастие на лицата им и за мен това беше повече от златен медал. Те трябваше да си върнат усмивките, щастието, радостта и желанието за тренировка", коментира триумфа на момичетата Илияна Раева.

Още по темата:

Преди трагедията Цвети Стоянова: Усещам, че с края идва ново начало (ВИДЕО)

Последният смс на Цвети към Илиана Раева: Госпожо, успех!

Проговори приятелят на Цвети Стоянова, от цял свят се молят за гимнастичката

21-годишната Цветелина Стоянова падна от 6-ия етаж на блока, в който живее баба й в столичния квартал "Надежда" на 14 юни. Момичето беше прието в "Пирогов" с тежки травми.

До момента спортистката вече претърпя няколко операции, които лекари коментират, че са преминали успешно.

Източник: Нова телевизия

image

истината - 11.07.2016 г. 14:06:10


Красотата ще спаси света, но това, явно не се е отнасяло за ЦВЕТИ, Много е красива, ама е нямало, кой да я разбере в труден за нея момент...Жалко, за младостта й _ и в двата случая. 
Мъка!!! 
Дано Бог не я прибере при майка й или остане за цял живот инвалид...

 Раево МЛЪКНИ - 11.07.2016 г. 11:24:07

Детето дали ще оживее още не се знае ....
Веднъж нещо не съжалихте и за нещо никому не се извинихте......

НЕ ВИ ЩЕМ КЪРВАВИТЕ МЕДАЛИ НА ЖИВОТ И СМЪРТ ......Не. на тая цена !

МЛЪКНИ РАЕВО.МЛЪКНИ !

С Алчните ви нагли прости кратуни всяко от тия момиченца е застрашено !!!!!

ЗАЩОТО ИМА ДАЙ ..ДАЙ ..НАПРЕД ...НО КОГА Някое прегори и повече неможе да играе безгрешно Вие Алчни Простакели го Оплювате Мъчите и Тласкате в ПРОПАСТА ПО НАЙ ЕГОЙСТИЧНО ПРОСТИЯ НАЧИН !!!!

ЗА СКОКА НА ЦВЕТИ СТЕ ВИНОВНИ ВИЕ ----ВСИЧКИ ТАМ !

Всяко от тия златни момиченца е в Опастност докато не си ПРИЗНАЕТЕ ГРЕШКАТА -----И Не се помага на състезателите в такъв случай !

Ако е въпрос на ПАРИ -такава грижа Сте длъжни да им сключите застраховки.....бе ...допотопноселянтурско племе....Ей така оставихте детето ...Еееее ..като неможеш мри тогава ..Така ли бе ? 
Игра на живот и смърт ? Цвети да оживее ....ава Вие..вие пак ще сте за в Съда ПРОСТИ ЧУТОРИ !!!!!! Не ви ща кървавите медали.........Радвам се на Красотата и Живота ! Живот без игра или смърт --това е грозно психическо насилие..
Да играят за Красота ,Радост и Удоволствие в ЖИВОТА СИ КОЙТО НА 20 -е едва започнал а не да им поставяте дилеми със смърт

Господи помилуй Цвети!





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172451
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031