Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2016 11:48 - Юри Михалков: С мигрантите ГЕРБ копаят гроб на българската нация
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 808 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 15.10.2016 12:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Юри Михалков: С мигрантите ГЕРБ копаят гроб на българската нация  

КОМЕНТАР НА ИВО АСЕНОВ:
Нещата стават все по-страшни! Няма по-лош геноцид от узаконения държавен такъв, защото държавната машина е много трудно победима! Единственият ни шанс е, че борисов е изключително страхлив и нищожен! Той би се скрил под масата, ако види 200 човека пред Министреския съвет да искат оставката му. Но ние и това не правим!

Юри Михалков: С мигрантите ГЕРБ копаят гроб на българската нация в Българияimage

Не без натиск от Брюксел, Берлин и от други западноевропейски държави, правителството на ГЕРБ е поело задължението да отвори страната ни за мигрантите – нищо че засилва граничния контрол.

Вече стана известно, че има специално постановение №208 от август за приемането на допълнително и много по-голямо количество мигранти освен квотата от 1300 мигранти. Вече са определни и 12-те града, където ще се правят мигрантски лагери, вече се оглеждат празните казарми, жилищни блокове и жилища за настаняване на пришълците. Правителството оказва натиск върху общините да заселват мигранти в обезлюдените им територии и вече три общни излязоха с подобна инициатива. То планира не просто да осигури жилищно настаняване на мигрантите, но и детски градини, задължителна предучилищна и училищна подготовка, здравно осигуряване и обслужване, професионално ориентиране, мерки за заетост и обучение. Кметовете пък трябвало да подсигурят лични лекари, достъп за други административни услуги, заплащане на здравните осигуровки за всяко лице, с което е сключено споразумение за интеграция. Сякаш става дума за българи, които се преселват на ново място в границите на страната ни. Планирането на подобни мерки говори за намерения, които далеч надхвърлят краткосрочния подход, говори за постоянно ,заселване на мигрантите у нас.
Затова и позицията на евродепутатката и кандидат вицепрезидент Илиана Йотова, че правителството ни работи за създаването у нас на нови бежански лагери, каквито искат държавите от вътрешността на ЕС, изобщо не звучат като предизборна риторика, тяснопартийно мислене или поза на някой политически нарцис. “Европа иска да си плати с няколкостотин милиона евро за това (създаването на лагери), но на всяка цена трябва да се предотврати превръщането на страната ни в огромен бежански лагер”, предупреди Илиана Йотова.
Всъщност тя и други личности с подобна позиция бият камбаната на задаващото се не просто бедствие, а истинска катастрофа за българската нация – заради демографското й стопяване. Ако на ГЕРБ, всички родни глобалисти, атлантисти и соросоиди тази констатация им се вижда неверна, манипулативна или пресилена, давам думата на науката, на безпристрастните числа. По-рано тази година директорът на Центъра за демографска политика проф. Пено Славейко сподели пред медиите, че у нас „положението с демографията е катастрофално“. „Официално се обявява от статистиката, че в България живеят 7,2 милиона души, но реално в страната ни живеят под 6,5 милиона души заради пребиваващите българи зад граница. На година намаляваме с 60 000 души, което се равнява на един град като Благоевград или Велико Търново. А ако продължи тенденцията до 2050 г. българският етнос ще бъде пред изчезване“, убеден е експертът, според когото у нас има не демографска криза, а направо катастрофа.
Ако някой пък се усъмни в научната безпристрастност на проф. Пенчо Славейков, ето му данни на ООН. От сегашните 7,1 милиона души след 35 години страната ни ще отбележи драматичен срив до 5,1 милиона или стовяване с 27,9 процента, гласи публикуван по-рано тази година доклад на Департамента по икономически и социални въпроси и Отдела за населението на ООН. А към 2100 година българите ще се стопим до вече трагичното ниво 3,4 милиона души. Тоест в края на века българите ще сме наполовина по-малко от сега. Цивилизационният ход като че ли си е поставил за цел да ни изтрие от тази земя.
Пак по-рано тази година Евростат също излезе с проучване за темповете, с който ще се извършва спада на прираста на населението в ЕС до 2030 година. И в тази класация данните ни изстреляха в челната тройка – 10-процентен отрицателен прираст. Вярно че пред нас са Литва (-24%) и Латвия (-18%), но това едва ли притъпява мрачното усещане, че сме обречени. То едва ли се притъпява и безпокойството от налагащата се тенденция за намаляване на цялото европейско население.
Освен това наши демографи изчисляват, че от онова 3,4-милионно население на страната към 2100 година българите ще станем не просто малцинство, а третият етнос – пред нас ще са турците и ромите. Пред нас ще са хора със съвсем друга вяра, от която впрочем исторически и цивилизационно бяхме осакатени. Дали тогава изобщо ще има държава България?
Ако някой пак се усъмни и в тази прогноза, ето едно косвено опровержение на подозренията му от същия доклад на ООН. Според неговата прогноза към 2100 година 88-милионното население на Германия ше падне до 63 милиона, а 182-милионното население на мюсюлмански Пакистан ще се удвои. Ако България продължи да приема мигранти, сред тях неизбежно ще има пакистанци, сродните им афганистанци, други мюсюлмански народности. И смятате ли, че те няма да се плодят и няма да допринесат ние, българите, да изпаднем в „трета дивизия“ по население? Някак си не може да ме радва, че там ще изпаднат двете ми деца, неизбежно техните деца и всички българи.
Демографската ни катастрофа е толкова „напреднала“, че всяко действие на управлявящи, институции, партии, движения и отделни личности трябва да се пречупва през нейната призма – всичко трябва да бъде подчинено на нейното превъзмогване, нейното преодоляване трябва да стане национално усилие №1.
Виждаме обаче, че това не става. За 4 години нито правителството, нито гербаджийският президент не намериха време да свикат една конференция, посветена на този съдбовен иначе проблем.
За това си мисля, че с мигрантската си политика ГЕРБ копаят гроб на нас, българите. И на страната си, естествено. Да вземем тези квотни 1300 бежанци, които трябва да приемем. По съвсем груби изчисления до 2100 ще се изтърколят минимум 5-6 техни поколения. Всяко едно семейство от тях като създаде по 3-5 деца, каквато е ислямската традиция, които на свой ред ще създадат още толкова деца, които съответно ще копипействат същия мащаб и темп на възпроизводство, на накрая ние, българите ще се озовем из покрайнините на етническия профил на собствената ни държава. Евросъюзът и ГЕРБ тръбят сега за интегриране на мигрантите, но дали към 2100 година няма да се окаже, че коренното българско население ще трябва да се интегрира в някогашната си държава към едно мнозинство от пришълци?
А да не говорим какво ще се случи, ако ГЕРБ продължи да се държат национално безлично пред Брюксел и наистина превърнат държавата в мигрантски лагер с примерно 50 000 пришълци. Ако това наистина стане, от стоварващата ни се демографска катастрофа наистина няма да има спасение. Българската държава ще се забие челно и на висока скорост в своята смърт. В този смисъл ГЕРБ ще се превъръне в екзекутор на българския род – направо Граждани за Европейско Разбиване на България. Неволно се питам дали те не са и Граждани за Европейско Развитие на Безродници? Безродници, защото нищо чудно да са им обещани бонуси от вътрешността на Европа, за да наложат такава политика.
В същото време доводите на управляващите срещу такава логика са като грим върху сбръчкано лице. Какво означава за вас промяна на етническия състав на нацията, вие наясно ли сте вашите родители откъде са дошли, обърна се вътрешният министър Румяна Бъчварова след въпрос на БГНЕС, зададен й в кулоарите на парламента. На пръв поглед находчив контраотговор. Само че тя тълкува миналото, както дяволът чете евангелието. Да, българската история наистина е белязана с бежанци и мигранти, (нищо чудно това да го има и в рода на Бъчварова), но има много знакови подробности. От баща си, родом от пернишките села, съм чувал, че родът на неговата майка се заселил в България от селата край македонския град Кукуш, който днес не съществува, а районът е в Гърция. Родът обаче е бягал от ислямска в християнска държава – при хора със същата вяра. Същото миналия век са правели и българите от днешна Македония и от Източна Тракия, докато те са били част от Османската империя – всички те са отивали пред едноверци. В началото на миналия век дядо ми по майчина линия, отива на гурбет като градинар не в Османската империя, която е била съседна, на две крачки, а в Руската – също при едноверци. Като икономически мигрант взима за жена християнка, а не мюсюлманка. След преживените от тази държава катаклизми (Първата световна война, болшевишката революция, гражданската война, гладът от началото 20-те и на 30-те години, започналите сталински чистки), неговото семейство бяга от СССР през 1936 година, но не в мюсюлманска, макар и вече кемалистка Турция, която пак е била по-близо до последното му местоживеене, а се връща в християнската си родина. От турските кланета арменците бягат също в християнска България и в други държави със със същата вяра. Руските белогвардейски мигранти се заселват у нас не на последно място именно заради общата ни вяра.

С една дума, на Балканите и изобщо в Източна Европа миграцията е вървяла в рамките на една и съща вяра, а не между различни вероизповедания, както е в една Франция или Великобритания заради техните колонии. В нашия регион произходът и вярата са били много по-значими за мигрантските процеси, отколкото на други места.
Сега обаче какво имаме и което социоложката Бъчварова се прави, че не вижда, макар то донякъде да е по нейната специалност – да се направи микс от религии, в християнски държави искат да се заселят хора от съвсем друга вяра, която впрочем се използва за вдъхновяване на агресията и насилието, дори и варварството. И застрашава християнството. Разликата е достатъчно фундаментална, за да я подминем като ръждясъл пътен знак на цивилизационния ход.
Да, демографската катастрофа на България трябва да се преодолее с повече работна ръка, но в нашия случай е задължително тя да бъде от същата ни кръвна група. Защото ако разчитаме на хора от друга кръвна група ни подобряват демографията, те ще предяват претенции, които ще разводнят нашата кръв. Тогава демографската катастрофа може и да се преодолее, но верската и етническата – едва ли.
Кристалина Георгиева е казала да приемаме афганистанци, за да ни подобрят генофонда ни. Нищо чудно Борисов и Бъчварова мислят същото. Забележете обаче кого еврократката ни дава за пример – хора, чиято народопсихология изисква да носят оръжие, дори ако са на урок по ограмотяване, или да забраняват на момичетата и жените да се образоват или да се омъжат, за когото си искат. Да вземеш такъв етнос да ти подобрява генофонда е все едно да наемеш крадец да ти пази жилището.
Премиерът ни пък извади криворазбраната солидарност като оправдение за мигрантската си политика. Страните от Европа и НАТО сме задължени да приемаме бежанци и мигранти, защото сме се намесили в техните държави. „Защото нашите ракети ги разрушиха – френските, английските, американските, руските и турските. Те разрушиха тези градове, тези държави…“, рече той на международен форум в София.
Само че нито България, нито Унгария или другите вишеградски държави са участвали в разрухата на Сирия и Либия. Напротив, общественото ни мнение е било срещу подобна намеса. Тези две държави бяха разрушени от идеологическата закостенялост на САЩ и водещите западноевропейските държави, както и от конюнктурните мераци регионалните сили като Турция, Саудитска Арабия и Катар. Така че да бъдат добри те да си носят отговорността. И дали Борисов им го е казал бойко, както е свикал да се държи на домашния тепих?

И какво всъщност ни предлага той – да споделим отговорността на грешниците от САЩ и Западна Европа, да бъдем солидарни с техните сатанински прегршения? Макар и с намаляващо население нито Германия, нито Франция, нито Нидерландия, Белгия или Великобритания са в демографска катастрофа. Но искат от нас да станем бежански лагер, за да се спасят те. Това нашите управляващи не го ли виждат? И защо не поискат солидарност от Брюксел, от Берлин или Париж за нашата ни демографска катастрофа?
Между другото това не може ли да бъде мисия и приоритет на всички следващи управляващи у нас.

Юри Михалков , Поглед.инфо
    http://webnovinar.com/ Автор: bogolubie



Гласувай:
0



1. elianna - !
15.10.2016 11:59
А да не говорим какво ще се случи, ако ГЕРБ продължи да се държат национално безлично пред Брюксел и наистина превърнат държавата в мигрантски лагер с примерно 50 000 пришълци. Ако това наистина стане, от стоварващата ни се демографска катастрофа наистина няма да има спасение. Българската държава ще се забие челно и на висока скорост в своята смърт. В този смисъл ГЕРБ ще се превъръне в екзекутор на българския род – направо Граждани за Европейско Разбиване на България. Неволно се питам дали те не са и Граждани за Европейско Развитие на Безродници? Безродници, защото нищо чудно да са им обещани бонуси от вътрешността на Европа, за да наложат такава политика.
В същото време доводите на управляващите срещу такава логика са като грим върху сбръчкано лице. Какво означава за вас промяна на етническия състав на нацията, вие наясно ли сте вашите родители откъде са дошли, обърна се вътрешният министър Румяна Бъчварова след въпрос на БГНЕС, зададен й в кулоарите на парламента. На пръв поглед находчив контраотговор. Само че тя тълкува миналото, както дяволът чете евангелието.
цитирай
2. elianna - !
15.10.2016 12:01
С една дума, на Балканите и изобщо в Източна Европа миграцията е вървяла в рамките на една и съща вяра, а не между различни вероизповедания, както е в една Франция или Великобритания заради техните колонии. В нашия регион произходът и вярата са били много по-значими за мигрантските процеси, отколкото на други места.
Сега обаче какво имаме и което социоложката Бъчварова се прави, че не вижда, макар то донякъде да е по нейната специалност – да се направи микс от религии, в християнски държави искат да се заселят хора от съвсем друга вяра, която впрочем се използва за вдъхновяване на агресията и насилието, дори и варварството. И застрашава християнството. Разликата е достатъчно фундаментална, за да я подминем като ръждясъл пътен знак на цивилизационния ход.
Да, демографската катастрофа на България трябва да се преодолее с повече работна ръка, но в нашия случай е задължително тя да бъде от същата ни кръвна група. Защото ако разчитаме на хора от друга кръвна група ни подобряват демографията, те ще предяват претенции, които ще разводнят нашата кръв. Тогава демографската катастрофа може и да се преодолее, но верската и етническата – едва ли.
цитирай
3. elianna - !
15.10.2016 12:02
Кристалина Георгиева е казала да приемаме афганистанци, за да ни подобрят генофонда ни. Нищо чудно Борисов и Бъчварова мислят същото. Забележете обаче кого еврократката ни дава за пример – хора, чиято народопсихология изисква да носят оръжие, дори ако са на урок по ограмотяване, или да забраняват на момичетата и жените да се образоват или да се омъжат, за когото си искат. Да вземеш такъв етнос да ти подобрява генофонда е все едно да наемеш крадец да ти пази жилището
цитирай
4. elianna - !
15.10.2016 12:02
Премиерът ни пък извади криворазбраната солидарност като оправдение за мигрантската си политика. Страните от Европа и НАТО сме задължени да приемаме бежанци и мигранти, защото сме се намесили в техните държави. „Защото нашите ракети ги разрушиха – френските, английските, американските, руските и турските. Те разрушиха тези градове, тези държави…“, рече той на международен форум в София.
цитирай
5. elianna - !
15.10.2016 12:03
Само че нито България, нито Унгария или другите вишеградски държави са участвали в разрухата на Сирия и Либия. Напротив, общественото ни мнение е било срещу подобна намеса. Тези две държави бяха разрушени от идеологическата закостенялост на САЩ и водещите западноевропейските държави, както и от конюнктурните мераци регионалните сили като Турция, Саудитска Арабия и Катар. Така че да бъдат добри те да си носят отговорността. И дали Борисов им го е казал бойко, както е свикал да се държи на домашния тепих?
И какво всъщност ни предлага той – да споделим отговорността на грешниците от САЩ и Западна Европа, да бъдем солидарни с техните сатанински прегршения? Макар и с намаляващо население нито Германия, нито Франция, нито Нидерландия, Белгия или Великобритания са в демографска катастрофа. Но искат от нас да станем бежански лагер, за да се спасят те. Това нашите управляващи не го ли виждат? И защо не поискат солидарност от Брюксел, от Берлин или Париж за нашата ни демографска катастрофа?
Между другото това не може ли да бъде мисия и приоритет на всички следващи управляващи у нас.

Юри Михалков , Поглед.инфо
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172352
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031