Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2016 06:10 - Супер скандал! Мигрант изнасилил студентка в центъра на София?
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1197 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 15.10.2016 06:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Бъчварова издала заповед да се крият престъпленията на бежанците image

Мигрант от Пакистан е насилил студенка в центъра на София. Зловещият инцидент се е случил през уикенда, разкават запознати, цитирани от столижен ежедневник. Чужденецът нападнал девойката, като се опитал да я изнасили. При това захапал до кръв устните й. С разкъсани дрехи и окървавена, тя веднага подала сигнал в СДВР. 

 

Момичето е направило пълно описание на насилника. Криминалистите посетили бежанския център във "Военна рампа" и по нейното описание задържали въпросният пакистанец. Той веднага признал, че е посегнал на студентката. Обяснил, че бил дрогиран, движел се заедно със свои сънародници, видял момичето и му се поискало да я ...

 

 

 

 

Какво ще стане по-нататък с насилника, все още не е ясно. Но вариантите не са много - или ще бъде изгонен от страната или ще отиде в затвора. В бюлетините на МВР обаче този инцидент не е описан. Практика е полицията да изготвя криминална сводка и да я праща до медиите. Случаят обаче отсъства в дежурните на МВР устовява проверка. Вероятната причина е да не се надига поредна вълна на негодувание срещу бежанците, инцидентът е потулен, предполагат хора запознати със случая. 

 

Според тях поне десетина тежки престъпления с действащи лица бежанци и мигранти седмично се потулват, за да не пламне етническо напрежение. Заповедта нагли изцепки на новодошлите в България граждани да не се огласяват била лично от вътрешния министър Румяна Бъчварова. 

 

"Непрекъснато има случаи на агресия от страна на мигранти. Наредено ни е да не им даваме гласност, а тихомълком да решаваме въпроса", признава столичен полицай. 

 

Факт е обаче, че все повече дрогирани мигранти могат да се видят в Малкия Багдад в столицата, както вече се нарича районът от джамията Баня Баши до Лъвов мост и съседните улици. Някои от тях директно се излягат на пейките на кръковото на Лъвов мост или градинката пред Централната баня. Други пък се движат на тумби, нарамили раници на гърба, с характерния блясък в очите. 

 

Любимото място за сбирки на дрогираните чужденци е градинката пред Халите. Там ги стоварват микробуси, оттам тръгват и колите, които по принцип ги карат към сръбската граница. Само на крачка има и таксиметрова стоянка, като голяма част от колите са "копърки", за които зешеметените от хероина мигрантите са предпочитани клиенти. 

 

Според хора живеещи в района полицейски патрули минавали далеч от видимо дрогираните мигранти. 




Гласувай:
2



1. rosiela - Дойде време боклуците
15.10.2016 21:51
да ги гледат децата и внуците.

И аз, и мои приятелки имахме премеждия с тази отврат. От полицията ме успокоиха:" И по-лошо ще става!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1184271
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930