Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2016 20:40 - Тотален шок в центъра на София - МВР извади и водно оръдие за протеста в София! (СНИМКИ)
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3213 Коментари: 8 Гласове:
1

Последна промяна: 21.10.2016 20:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Пожарни и бусове на полицията са разположени около президентството Автор: Ани Ефремова   image Министерството на вътрешните работи извади и водното оръдие за протеста тази вечер в София срещу мигрантите у нас, видя репортер на ПИК. Тежката машина е разположена пред Археологическия музей в столицата.

 

Две пожарни, бусове на полицията и патрулки също се намират в близост до Българската народна банка и президентството.

Друга сериозна група полицаи с тежко въоръжение пък е разположена в градинката около джамията "Баня Баши" в центъра на столицата.

Както ПИК съобщи, центърът на София почерня от полицаи, които се подготвят за протеста. Служителите на реда са в пълна бойна готовност за шествието, което ще се проведе тази вечер в центъра на столицата ни.

Бусове на жандармерията вече са заели позиции пред сградата на Гранична полиция на бул. "Мария Луиза". Органи на реда пък масово проверяват документи на по-подозрителните лица. В района вече пристигат и бусове, пълни с полицаи.

 

ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДРОБНОСТИ И ЖИВО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ПРОТЕСТА САМО В ПИК!

 

 

 

image

 

image

 

image

 

image

 



Гласувай:
1



1. elianna - 19:43Проф. Радулов: С всички сили и средства на закона трябва да пазим границата си от мигрантската тълпа
21.10.2016 20:43
Ако има опасност от нова голяма мигрантска тълпа, трябва да спрем да не изпълняваме закона и да опазваме границата с всички сили и средства. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов по повод активирането на степен "подготовка за готовност" от националния план за действие при извънредни ситуации. Трета година търпим огромни маси да извършват престъпление, минавайки държавни граници и чак ако някой от тях извърши убийство или изнасилване, се предприемат мерки, добави той. Европейските лидери сякаш са се побъркали – не всички мигранти са терористи и престъпници, но сред тях има и такива, а мерките срещу тях не са адекватни.
Една от причините за поведението на европейските политици е това, че възприемат мигрантите като евтина работна ръка, посочи проф. Радулов. По думите му в Европа вече има хиляди джихадисти, членове на "Ислямска държава", и опасността от нови атентати е реална.
Журналистът Нидал Хлайв припомни, че България е член на Европейския съюз, подписала е Женевската конвенция и не може границата да бъде затворена. Има европейски директиви. А и самите бежанци не искат да останат тук. Шумът около бежанците е предизборен, в центровете в България няма и 2000 души, заяви той. Ескалирането на бежанската вълна доведе до ескалиране на ксенофобски настроения в Европа, но не е доказано, че има връзка между бежанците и терористите. Не трябва въпросът да бъде политизиран, каза Хлайв.
цитирай
2. elianna - Десетки бургазлии на бунт срещу мигрантите (СНИМКИ) Около 50 души се събраха, за да изразят недоволството си срещу бежанците
21.10.2016 20:46
Започна протестът в Бургас срещу нелегалните мигранти у нас, съобщава репортер на ПИК на място. Около 50 души се събраха в 19.00 часа, за да изразят недоволството си срещу бежанците. Очаква се обаче по време на шествието тяхната бройка да се увеличи значително.
Протестиращите са разпънали плакати и транспаранти с надписи: "Мигрантите вън от България", "Сърце, душа за България", "Не искаме нищо чуждо, но и нашето не си го даваме".
Очаква се протестът в София да бъде много по-многоброен. Именно затова и полицията е съсредоточила най-много сили в столицата ни.
Както ексклузивно и само ПИК съобщи, органите на реда са разположили дори и водно оръжие в центъра на София.
ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДРОБНОСТИ И ЖИВО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ПРОТЕСТА САМО В ПИК!
цитирай
3. elianna - Протестиращи във Варна изригнаха: В пограничните райони е ужас, където са минали мигрантите трева не никне
21.10.2016 20:47
Голям протест срещу вълната от нелегални имигранти у нас се проведе в няколко града на страната тази вечер. Недоволните настояват правителството да вземе спешни мерки и да наложи ефективен контрол на границата. Десетки протестиращи се събраха в центъра на Варна още преди началния час на събитието. Те поискаха изграждането на стена по границата с Турция, освен това настояват и за повече военни и полиция и подобряване на условията на работа на граничните полицаи. Според хората всеки ден у нас влизат между 700 и 3000 имигранти. Това е в пъти повече от официалните данни.
„В пограничните райони е жив ужас. Където са минали мигрантите трева не никне – разбити къщи, козите пътеки сега са като магистрали”, разказа един от гражданите. По думите му местните хора масово са обирани от мигрантите, освен това вече се страхуват да излизат.
Както ПИК съобщи, в Бургас също се събраха протестиращи, които бяха особено разгневени от информациите, че в града ще се изгражда нов бежански център. В морския град шествието ще премине през центъра до общината.
Междувременно Правителството е одобрило на последното си заседание изграждането на бежански център за временно настаняване в село Бояново, област Елхово. Собствеността на бившата военна база в селото вече е прехвърлена от Министерството на отбраната към областния управител.
цитирай
4. elianna - НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ СТАВА СТРАШНО! ОТРЯДИТЕ НА ПЕРАТА СЕ РАЗХОЖДАТ ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ, ПРАЩАТ МИГРАНТИТЕ В БОЛНИЦА
21.10.2016 21:03
Зловещи закани за брутална саморазправа към нарушителите на границата отправи ловецът на бежанци Петър Низамов-Перата. Чрез страницата си във Фейсбук Перата директно обяви промяна в стратегията си. Мирното залавяне на нелегални мигранти и предаването им на властите ще бъде заменено с нападение. Така всеки осмелил се да влезе тайно от Турция рискува да влезе в болница със счупен череп, ръка или крак, пише столичен всекидневник
След скандала със свинските опашки за бежанците Низамов прекара няколко месеца под домашен арест. Впоследствие съдът го освободи и той побърза да се върне на границата с Турция. От няколко седмици негови помагачи са бригади яки младежи, дошли от цялата страна. С тях той през ден организира шествия против бежанците, а в останалото време е на браздата.
Перата дори е публикувал и снимки на част от сподвижниците си. Под фотоса с лошо гледащи ловци са разяснени и мерките, които прилагат.
"Тук има хора, които ще пратят директно в ортопедията всеки нагъл незаконен мигрант! Да видят те здравеопазване, особено ако имат спукан далак или разбит череп. ...Глутница кучета, все отбрани булдоци. Не чу ли, чупим скули", написа във Фейсбук Перата.
Малко преди това скандалният ловец на мигранти е публикувал и съвети към своите последователи: "Бъдете нащрек, стреляйте вярно. Забивайте ножа по-дълбоко! Крачете гордо. Смажете врага, той не заслужава никаква милост, дори колкото за бясно куче".
Паралелно с опазването на границата Петър Низамов усилено организира и граждански патрули, който да следят за реда в центъра на София, където се събират повечето нелегални мигранти. Бригадите вече имат и свой устав, който регламентира техните действия. В документа е посочено, че патрулите ще залавят всеки извършил престъпление чужденец и ще го предават на МВР. Дали за това ще бъде използвана сила не се уточнява.
Посрещането с бой не е единствената изненада от ловците на мигранти по турската граница. За да не стават гафове с прокуратурата, повечето опълченци вече обикалят бр
цитирай
5. elianna - ----
21.10.2016 21:06
За да не стават гафове с прокуратурата, повечето опълченци вече обикалят браздата маскирани. Така шансът да им бъде повдигнато обвинение като на Динко Вълев от Ямбол и Перата е минимален. От техни публикувани снимки се вижда, че си помагат и с огромни ножове. По неофициална информация в патрулите, нарекли се "Военен съюз на България", вече са се включили и солидно количество чужденци. Един от водачите им е ветеран от войната в Чечня.
Отрядите на "Военен съюз на България" не крият, че използват сила за залавянето на мигрантите. След това на всеки пресякъл нелегално границата с Турция се връчва специална листовка. В нея на английски и арабски е обяснено, че маршрутът през България е затворен. Затова, ако не искат да си имат проблеми, доброволно да се връщат обратно. В случай че нарушителите не изпълнят указанията им, се помага със солидна порция физическа сила.
цитирай
6. elianna - -
21.10.2016 21:07
"Искаме границата в Турция да бъде затворена и да бъде построена по примера на Македония", това заяви пред ПИК Петър Низамов-Перата, който е организатор на днешния протест на националистите, който започна в 20:00 часа от площад Света Неделя.
"Освен тези искания ние настояваме, рязко да бъдат увеличени наказанията на каналджиите, както и за самите мигранти които преминават нелегално. Настояваме още да бъде заповядано на българската армия да пази границата с цената на живота си и да не бъдат наказвани униформените, които изпълняват служебните си задължения", допълни националистът.
Низамов сподели пред медията ни и други искания и заяви, че ако не бъдат изпълнени в 30 дневен срок, започват масови протести, стачки, дори гражданско неподчинение.
Низамов заяви още, че ако се наложи ще бъдат затваряни главни пътни артерии и магистрали.
цитирай
7. zaw12929 - Ужасното постановление 208/12 08 ...
22.10.2016 00:04
Ужасното постановление 208/12 08 2016 за заселване мигранти, което унищожава България е публикувано в Блога zaw12929/Blog
http://zaw12929/politika/2016/10/21/postanovlenie-208-za-unishtojavane-bylgariia-boiko-borisov-p.1483947
цитирай
8. elianna - Напрежението ескалира! Бомбички и пиратки полетяха по джамията в София
22.10.2016 05:06
Полицията предприе безпрецедентни действия, обгради сградата с камиони на жандармерията

Бомбички и пиратки полетяха по джамията в центъра на София, видя репортер на ПИК на място. Протестиращите спряха пред "Баня Баши", където скандираха срещу мигрантите. Припомняме, че протестът срещу бежанците започна в 20.00 часа на площад "Света Неделя", а шествието на националистите ще завърши на Лъвов мост.
За да предотвратят по-сериозен конфликт, служителите на реда предприеха безпрецедентни действия като обградиха цялата джамия с бусове на жандармерията.
Акцията по охрана на шествието се предвожда лично от шефа на СДВР старши комисар Младен Маринов.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!












цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172976
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031