Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2016 06:49 - Карбовски: България ще бъде превърната в предверие за прокажени. Защо бе, Бойко, допускаш това?
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1369 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 29.11.2016 06:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Възхитен съм от Борисов. Той е политически и социален анестезиолог. Той е феята на националното обезболяване.

Не мога да понасям наивната си нация. Тя е толкова лесна за омайване и бъркане под полата, че Борисов пред тая тълпа е гений на внушенията.

 

САМО ФАКТИ:

Борисов каза, че лагера в Харманли ще бъде закрит. Това не е верно. Той излъга директно. Защото след това добави противоречивото изречение, че лагерът ще остане само за семейства от Сирия.

Лъжата е там, че пришълците, които се представят за семейства, рядко са такива. Това са групи от хора, които се представят за майка (с братята си), баща, чичовци и едно-две деца, където децата и майката легитимират десетина бойци като едно семейство.

Ако сте прав, господин Борисов, как ще обясните термина „непридружени деца“?

Това са хиляди деца (и у нас, и в Сърбия, и в Австрия, и Унгария), които са алиби за едни документи и един престой. После тези деца се зарязват. После се заменят с други. Има случаи на пришълци у нас, платили на циганско семейство, за да ползват детето им като сирийче. Само докато стигнат сръбската граница – там българското циганче, представено за сирийче и легитимирало „семейството“, е изоставено и намерено от хората в пограничните села.

„Семейство“ не е това, което виждате. „Семейство“ е начин на придвижване на бежанците. Но тези подробности тълпата не ги знае. Убеден съм обаче, че Борисов ги знае.

 

САМО ФАКТИ:

Има осемнадесет повдигнати обвинения за престъпления в лагера по време на бунта. Това ли беше? Видя се ясно, че воюващите с полицията талибани са повече от двеста. Ако осъдим осемнадесет такива талибани (което е повече от съмнително) – къде ще живеят останалите 182-ма професионални хвъргачи на камъни? Борисов премълчава ужасната истина – те отново ще живеят сред нас. А вече имат и бойно самочувствие.

 

САМО ФАКТИ:

Оказа се, че „предводителят на бунта“ има присъди в Германия и е изгонен оттам, но е решил да се върне и е заседнал тук.

И това службите не го знаеха?!

И това българите не ги притеснява? Кой влиза у нас и защо се разхожда свободен, след като е изгонен от Германия? Ние това ли ще бъдем – депо за депортирани от богатата Европа?

България ще бъде превърната в предверие за прокажени.

И това е нещо, което се знае от БХК, предполага се. Страшната истина за тия хора е, че те са способни да улеснят наистина всеки да се легитимира у нас. Всеки престъпник. БХК не правят разлика между престъпник и „човек на годината“.

И още нещо – показахте лицето на някакъв човек, изгорил българското знаме. А на предводителят на бунта дори не му казахте името. Това не е нарочна грешка. Истината е, че службите пазят предводителя на бунта. Той не е случаен човек, той си направи репетицията, и утре ще цъфне пак на барикадата.

А българите? Не, те не умеят да задават въпроси. Въпросите създават проблеми.

 

САМО ФАКТИ:

„Разселване“ – това е най страшната дума за българската нация. Борисов прави най-ужасното, което може да се направи, най-антибългарския акт. Той няма да екстрадира никого.Той ще засели 1000 талибани на десет места по границата. Това е стратегически ужас при всяко едно положение. Вместо гранични застави с граничари, по границата ще имаме контейнери, пълни с хора, които се доказаха като бунт. Там няма да има кой да протестира, защото старите баби, населяващи крайграничните райони не са население. Те представляват безобидната ни нация, на която и е все едно кой ще ти влезе в къщата.

Глупава, глупава българска нацио! Това ще е кордон от бази, стратегическа военна услуга от Борисов към талибанщината.

Това, което прави той е страшно.

Сто човека, далече от населено място – това ще ни излезе скъпо и въобще не става дума за пари. Но тълпата явно е доволна просто да не вижда пришълците. Тълпата е колективен идиот.

 

САМО ФАКТИ:

Новината е, че 95% от пришълците са здрави. Чудесно. Но реалната новина е че 5% са болни. Това са 150 човека грубо. Няма новина за това от какво са болни. Няма новина как ще се лекуват. Няма новина заразни ли са. Защото е ясно – лечението им ще е безплатно. За разлика от това на българите. Това е хубава новина. Но българите не я разбират така.

 

САМО ФАКТИ:

По магистралата вече вървят влекачи с нови контейнери. Разселването започва светкавично. Тези контейнери са зиготата на нови многобройни гета в невралгичен и потенциален конфликтен район, където българи няма. Тези контейнери очертават фронтова линия, където полицията може да бие, без да я виждат, ще си помислите. Но тя няма да го направи. Защото БХК бди.

 

ПРЕДПОЛАГАЕМ ФАКТ:

Експертизата и това как да се действа с бежанците не се прави от Агенцията по бежанците, МВР или Външно. Съвети за това какво да се прави с бежанците, на Бойко и на всички ангажирани, се прави от все по-отчетливо работещите резиденти на чужди разуанавания, наречени Неправителствени организации.

Ако Борисов забрани и/или ограничи достъпа на НПО в лагерите и в Агенцията – ще разберете, че работи за интереса на България. Но за това днес въобще не става дума. Всичко ще продължи по старому. Но и всичко ще става по-зле – защото досега имахме един лагер. Или два. От утре ще имаме двадесет лагера.

А нацията е сляпа за ужаса. Тя отново не разбира какво й готвят.

Борисов я анестезира. Как успя?!

 

ПРЕДПОЛАГАЕМ ФАКТ:

Излязоха данни, че шефът на лагера в Харманли е съпруг на депутатка от ГЕРБ. Ако това е верно, нещата са ясни и красиви.

Погледнете на бежанците като дребна далавера. Погледнете на тях като „усвояване“. Всеки лагер от новите ще има свой комендант, свой началник. И се предполага, че този началник ще е свързан с ГЕРБ.

Ситуацията е проста. Някой иска да засели тук на всяка цена непознати мюсюлмани – колкото може повече. Държавата в лицето на „усвояващите“, знае за страшния кроеж на чуждите резиденти. Но работи с тях заради падащия келепир от европарите и всички насочени други средства.

Няма по-евтина разпродажба на национални интереси в нашата история досега. Няма. Няма и по-долно предателство – териториите, заети с бежанци са предадени заради едни няколко милиона евро. Но нацията е обезболена от Борисов и неговата харизма.

Той просто дойде пред камерите и каза – „никаква прошка! Веднага разселване!“.

И го аплодираха. Но разселването е реална прошка, дори похвала! Опомнете се.

Всъщност той каза на талибаните – ще ви дам парчета земя, оправяйте се.

Патриотите мълчат. Защо мълчите, патриоти?! Не виждате ли, че екстрадицията ще се превърне в … още по-топъл прием. Борисов анестезира: „… никога досега натискът на границата не е бил така слаб като днес…“.

Да, но ние не знаем дали това е верно. Може и да не е верно.

Той, Борисов, няма да осъди никого. Няма да екстрадира никого. Няма да ограничи никого. Вместо да карантинира проблема, Борисов му дава време и територия за действие.

Защо, господин Борисов, защо?!

 

А народът е толкова прост, че взе, че се успокои. Народе, прост, имам и към тебе въпрос – кой точно проблем с бежанците реши Борисов, за да успее да те успокои? Кой точно проблем?

Борисов не е политик. Той е могъщ pain-killer. Той е феята на националното обезболяване. Всяко негово действие се представя като мащабен проект, а всъщност всяко негово действие е чиста палиативна мярка.

До днес. От днес неговото действие е в пряка услуга на отвратителната европолитика, която ще ни донесе ливанизация.

От днес услугата е за талибаните – момчета, ще ви преместя, за да не ви гледат хората. А вие – продължавайте с наплива, трафика и безумията, родени от фалша на меркеловото човеколюбие.

Защо бе, Бойко?!

Някой трябва да каже ясно:

ЕКСТРАДАЦИЯ, НЕЗАБАВНА, БЕЗУМНА И ОТЧАЯНА.

Няма такъв човек. Спи, българино, спи, нещастнико луд.

image

http://epicenter.bg/

Related Posts via Categories



Гласувай:
2



1. elianna - Депутат от БСП: Каналджийството у нас се толерира Най-големият проблем у нас е корупцията, заяви Жельо Бойчев
29.11.2016 07:13
й-големият проблем в страната е корупцията, а в мигрантската криза се вижда с много голяма сила, защото това в момента, което се случва е едно организирано каналджийство, което се толерира. Това заяви в предаването "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR народният представител от БСП Жельо Бойчев във връзка с проблемите по българската граница и бежанците, които преминават през нея.

Относно ситуацията в Харманли и упреците на Румяна Бъчварова към БСП, Бойчев каза, че безумие да събереш близо 3000 човека и да няма напрежение. "Този лагер не е замислен и не е планиран да бъде с такива разчети", посочи депутатът.

Той коментира и пленума на социалистите преди дни и заяви, че времето е такова, че трябват революционни промени, за да отговорят на всичко, което се случва в света и в България . "Трябваше да се даде знак, че сме разбрали волята на избиратели. Победата на ген. Радев е победа на желанието за промяна, победа на българските граждани, победа за България, трябва да спрем да търсим бащинството", уточни депутатът и допълни, че тази победа е много задължаваща, защото това доверие трябва да бъде задържано и развивано.

"Ние ако не се променим, няма начин да задържим това доверие и да бъдем водеща политическа партия. Това е въпрос на оцеляване. Но вярвам, че БСП ще успее да отговори на интересите на хората", категоричен бе Бойчев.

Той сподели, че също е от българите, които гледат с надежда към новия президент и се надява Радев да не предаде това доверие, което му дадоха българските граждани.

"Можеш да участваш в процесите на решението, ако получиш доверието на гражданите. Това е голямата задача, която стои пред БСП. Ако получим това доверие, ние сме готови да носим отговорност. Решенията трябва да бъдат радикални", смята народният представител.

Той подчерта, че социалистите ще предложат на НС мажоритарен избор от смесен тип и допълни, че политически лица от БСП няма да участват в служебен кабинет, защото това е коректната позиция.

цитирай
2. elianna - ===
29.11.2016 07:13
че политически лица от БСП няма да участват в служебен кабинет, защото това е коректната позиция.

"БСП ще отиде на тези предсрочни парламентарни избори с много ясна управленска алтернатива и с лица, които да олицетворяват. Когато имаш подходящите кандидати, които могат да олицетворяват една промяна, когато имаш подходящата идея, в която могат да повярват хората, успехът може да бъде на лице", заключи депутатът Жельо Бойчев.

Прочети още на: http://www.dnes/politika/2016/11/28/deputat-ot-bsp-kanaldjiistvoto-u-nas-se-tolerira.323813
цитирай
3. elianna - всички знаят че каналджийството се толерира но се интересуват само от
29.11.2016 07:18
партийните си истории. В ТОВА ВРЕМЕ ПОСЛУШКОВЦИТЕ НА БАБА МЕРКЕЛ - БОЙКО И КОМПАНИЯ РАЗСЕЛВАТ МИГРАНТИТЕ ПОКРАЙ ГРАНИЦАТА НИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1181039
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930