Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2017 06:36 - Събраха се! Антикомунистът Евгений Михайлов пристана на агент Павел
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1175 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 28.02.2017 07:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 През този изборен сезон политическата меркантилност и безчестие удариха седма степен по Рихтер. Трескавото преселение на нови и стари златотърсачи от една партия към друга, предизвика тотален потрес сред свикналите на всякакви политически магарии избиратели. ГОРДият Слави Бинев заряза предпоследната си кауза на „обединен патриот” и си намери нов сутеньор в лицето на ДПС. Но като най-скандален трансфер бе определен „годежът”между хибридния демократ Евгений Михайлов и Лютви Местан, познат още като агент Павел.Съветският възпитаник ще води листата на ДОСТ в 24 МИР в София.
imageРежисьорът отдавна се изхранва като професионален телевизионен антикомунист. Понякога се вглежда и в синята фекална диря на постсоциализма, но без да отчита собствения си принос за нея. Доктор Радева сигурно му е разрешила да пие вода, но да не контактува със съвестта си. Та с Местан са си лика-прилика, заедно могат да сътворят многосериен филм за паденията човешки, за фалшивия патриотизъм и платения слугинаж. От времето на „мрачния” комунизъм са свикнали да обслужват чужди интереси и сменят само столиците, към които носят гърнета с мед. Като мечката от вица.

Михайловото ДОСТопадение бе удостоено с обилно количество презрение в собствения му фейсбук профил, в това число и карикатурни колажи. Бившият режисьор опита да се оправдае, че с ДОСТ ще се противопоставя на Кремълската политика. Оплака се, че станал мишена на руската Пета колона и започна да трие коментари. Цитира и мнението на тъмна персона от ранния преход, Константин Мишев, който написал някъде, че антируските сили трябва да се обединят около ДОСТ. Като програмиран да изпълнява чужди команди, за Михайлов гласът на Мишев вероятно е прозвучал като „Говорит Москва”, пардон „Говорит Вашингтон”.
image
 

Коментари от профила на Евгений Михайлов:

Валери Цветанов: Нали нещо за доносници и ДС дрънкаше непрекъснато в „Минало (не)свършено? И се прегърна с тях.Pavel Petrov: Депутат няма да стане, но ще вземе некой лев и това е всичко…и големият срам !!!

Камен Костакиев: Това е да се осереш, обаче да питаш – абе, кой пръдна? Дори ще те гледам при Хекимян, интересно ми е човешкото падение докъде може да стигне.

Antonia Stoicheva: Много съм доволна! Още на първото ти идване на площада те видях как ходиш леко отстрани, приличаше на чакал, не можех да те сбъркам. На много твои приятели съм казвала какво точно ще направиш и ти успя. Като прочетен вестник си, Евгений.

Veselin Vasilev: На тези избори ще гледаме -”Сезона на канарчетата”

Дээрэмчин Муур: Евгени Михайлов кандидат на ДОСТНяма такава пародия.

Емо Ненков: Ти си мръсна, политическа проститутка…Смешник! Пред Господ ще си отговорен, еничарино мръсен!!!

Svetlana Tashkova: Хората ти се смеят, бе…

Георги Илиев: Как да се самоубиеш в една стъпка: Върл антикомунист си, бориш се за #Лустрация и приставаш на ченгето Местан, т.е. на Ердоган.Асен Николов: Скрий се бе, лайнар… На избори с турската партия ДОСТ. Да пукнеш, скапаняк!

Ivanka Velichkova: Предният продажник без морал! Страшно разочарование! Какво Ви е обяснението? Че всичко на този свят има цена!

Eli Atanasova: Който си е мислел, че Михайлов е демократ, или е много наивен или голям глупак!

Milena Mavrova: Егати и хората. Аз, патката, вярвах на този човек, че е един от истинските десни хора. За колко сребърника се продадохте, другарю Михаилов? Или по точно ефенди. Гнус ме е от вас. Нямам нужда от еничари в приятелите ми. Със здраве да си харчите парите.

George Bebov: Специално потърсих тоя гнусен профил, за да Ви кажа че Вие сте позор за България.

Rumiana Yossifova: Верно ли, бе бате Гена? Помниш ли кой ти казваше така? С любов и респект през 1987 г. Забравил си, мърсак!

Вила Вилекула: Господин Михайлов, беше ми приятно! Напускам Вашата страница.

Miya Bel: И ти ли, Бруте!? Каквото и да пишеш, не ти вярвам продажнико!

Hristo Angelov: Колко по-жалък може да стане човек? Не че някога съм имал някакви съмнения за особата Евгени Михайлов, ама чак такова дъно…

Елена Стоянова: За мен вече сте ,,Минало свършено“!

Radin Tiholov: Другарю Evgeny Mihaylov.Кой знае къв агент си бил и ти, и само прах в очите хвърляше!Когато се гушкаш с Лютви, питай го кой по добре се целува, ти или Станишев!!

Чанко Попчев: Евгени Михайлов да не забравя, че по устата на Местан още има следи от червилото на Станишев…

As Asov:Сега ще чакаме и лустрация, и радикална сьдебна реформа сигурно. Хахаха, няма такьв политически елит като при нас!!!

Валери Цветанов: Иска ми се да не е истина, но ако Е, значи наистина в политиката мръсотията е без граници.

Любомир Гутев: Намерихте си мястото, г-н подлец!

Irina Todorova: Възмутена съм ,толкова много партии, само тук ли имаше място да те приемат, или само те плащат,та и челно място … толкова съм се възхищавала от теб, а сега ти се изплю на всичко,…..съжалявам те…

Emil Emilov: Нещастнико, кажи на глас това, което пишеш, слуга на парите! Аз представлявам социалдемократите на д-р Дертлиев и смея да твърдя, че през годините на комунистическото икономическо иго отстоявам позициите и правата на българите, получаващи възнаграждение срещу труда си, а ти кого защитаваш с името си, мръснико?

Георги Петров: Верно миналото е несвършено. А продължението на един „демократ“ ще се случва в мафията.. С колко те купиха Evgeny Mihaylov ? A може ли да чуем още нещо за Костов, Евгени ага? Ще повърна от това минало несвършено…

Meri Balian Nourikian: Ако ДПС е проруска , а ДОСТ протурска, искам смислено обяснение защо едната да е по-добра от другата.

Maria Handjieva: Давате ли си сметка колко българи отказахте от гласуване, да бяха дошли танковете по-добри.

Angel Anthony: Едни остаряват като катедрали, а други, като кенефи! Историята помни всичко и обикновено децата и внуците носят срама на бащите си за дълги години!

Orlin Atanasof: Словоблудството на един ИБРИКЧИЯ, каква дискусия предизвика…

Ivo Berkov: Дойде сезонът на „Гладното Канарче“…

Йордан Даката: Човека е УМРЕЛ от глад какво има да се чудите всички!И това може би е последния влак който хваща.Но така поне всичко си идва на мястото. Картите са свалени ясно е кой , кой е!

Данаил Стефанов: Евгени, първо да кажа и после те трия…нямам нищо против българските турци , имам против тези които се възползват от тях и ги яхат , а ти се съюзи точно с такива. Пътуваш към политическото бунище…изтрит си…

Biliana Makaveeva: Господин Михайлов,чета коментарите и съм обнадеждена. Съжалявам, че това е вашия начин да се закрепите финансово. Надявам се наистина да го правите от немотия, а не от алчност. И не зная как ще се самооправдавате. А толкова хора искрено ви симпатизирахме. Каквото и да измислите, ние знаем-за пари става въпрос.

image

Други коментари от мрежата:

Защо сте изненадани от Михайлов?! На него е изписано на лицето какъв е. Широки ноздри на хищник, който може да убива, дори да не е гладен . Но очите, вижте очите му. Преподавателката ми по психология ни е показвала негови снимки, като пример за скок от духовния в бездуховния свят. Сравнете очите на Боздуганов и Михайлов. Двама антикомунисти, но единият патологичен сребролюбец. При меркантилните, безскрупулни и алчни хора, над ръба на долния клепач се вижда част от бялото на окото /склерата/. При умерените материалисти ирисът опира до долния клепач.

….

Ченгетата от най-ниска проба не са гнусливи, имат меки кости и твърди принципи – да оцеляват на всяка цена, дори ако се наложи да излижат онова, което са повръщали… това го умее –работи добре с език. След като обикаляше по паветата да протестира срещу КОЙ и Златният пръст на Волен, целувката на Местан със Станишев, Женята Руснака сега сам влезе в ролята на КОЙ и всичко останало. Какво зло сторихме, господи, че ни наказа с такава политическа измет?! image

….

Както се казва-събраха се! Нищо че единият е осветлен като агент на ДС, а другият е още под затъмнение. За Михайлов във форумите се „шушука” отдавна, че също има досие, и то на обикновен шестак. Настоящата му битност потвърждава подобни съмнения. Като връх в професионалната му кариера /засега/ на писач на доноси, е успешният му удар срещу Ирина Бокова. За следващото му деяние „в името” на Отечеството може да се досетим, след дадените от ДОСТ знаци, че ще„свири” по турска партитура.

….

Между редовете.сом

 

ПОДОБНИ:Проблясъци! Евгений Михайлов спрял износа на комунизма

Миналото НЕсвършено изплува в донос  на Евгений Михайлов

Миналото(не)Свършено на (анти)съветчика Евгений Михайлов 

 На някои не бива да им се прощава, дори и да е Прошка.

Не ви прощавам за нищо господа,
за хубавата просешка тояга,
за дрипавата скъсана торба,
която елитът сръчно ни надяна!

Не ви прощавам за нощите без сън,
нали очите гладни не заспиват.
Не ви прощавам хаоса навън,
където ни насилват и убиват!

Не ви прощавам за лудите сред нас,
които са щастливи без причина,
усмихват се, говорят си на глас.
Не ви прощавам затова, че са мнозина!

Не ви прощавам за тия дето с вик
политат от високите етажи,
от бедността спасили се за миг,
размазвайки се долу на паважа!

Не ви прощавам за скъпите коли
и за откраднатите милиони,
за пищните ви мраморни дворци,
дори за наглостта да сте спокойни!

От името на нашия народ,
одрипавял и гладен, не ви прощавам!
А дали ще ви прости Бог?
Съмнявам се, дълбоко се съмнявам!

Никола Статков




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1179753
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930