Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2018 18:00 - Явор Дачков: Истанбулската конвенция е платформа за лобистките интереси на ЛГБТ общността
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 536 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2018 18:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 От декларацията на преподавателите, които искат незабавна ратификация на Истанбулската конвенция: "За провеждане на обучение в ненасилническо поведение в междуличностните отношения;" Тук много ги стяга чепика крепителите на конвенцията от научните среди. Няма джендър - няма програми и целево финансиране по научни проекти и академичен обмен. Това не е образование в строгия смисъл на думата, още по малко пък вишо.  
Явор Дачков, Фейсбук:

От декларацията на преподавателите, които искат незабавна ратификация на Истанбулската конвенция: "За провеждане на обучение в ненасилническо поведение в междуличностните отношения;" Тук много ги стяга чепика крепителите на конвенцията от научните среди. Няма джендър - няма програми и целево финансиране по научни проекти и академичен обмен. Това не е образование в строгия смисъл на думата, още по-малко пък вишо :). Това е пирамида и не е много по-различно от измамите по телефона. Само дето е облечено в претенциозност. Сякаш досега в училище се преподава бой над жените, че трябват спешни учебници и програми за обратното. Подписалите го знаят много добре. Знаят също, че гей-лобитата дават милиони за образование и са се прицелили именно в тези пари. Това е голяма срамота. Онези, които са го подписали без да мислят нямат извинение - не се иска особено усилие, за да се види какво се крие под тази конвенция. Тя дори не е параван - тя си е буквална политическа платформа за прокарването на тесни лобистки интереси от ЛГТБ общностите. Нищо друго. Никакво насилие над жените няма тук и трябва да си доц. д-р по глупост, за да не го видиш. А начинът по който насилствено и светкавично се налага на суверенни страни е показателен за размера на възможностите на това лоби. Огромна власт и пари. Жалко за хората, които са подписали тази срамота!

 

 

 



Гласувай:
3



1. elianna - Стефан Димитров:
27.01.2018 18:39
Отдавна не съм писал нищо, ама сега ще сложа кратка мисъл във фейсбукОТ. Колкото Законите пазят от домашно насилие, толкова и тая конвенция ще опази жените и децата, пък и мъжете..обаче може да се заложи чрез тая конвенция нещо, което и законите няма да могат спрат..нещо, което трудно ще бъде върнато в кутията, ако бъде пуснато от нея. Ако бяха драпали толкова силно, вместо конвенция, да прокарат вероучение, сега нямаше да си говорим за насилие и други неща (или поне много по-рядко щяхме да чуваме за него)..ще познаем вярващите по делата им, а не по приказките..всяка власт идва от Бога и на Него дължим това, което ни е дадено, но властта е и отговорност! Ако тази власт се използва за небогоугодни дела и бъде прокарано чрез нея нещо, което е против Бога , то ето какво казва св. Паисий Светогорец: "Когато един човек наруши някоя евангелска заповед, виновен е само той. Когато обаче нещо, което е в противоречие с Евангелието, се превръща от държавата в закон, тогава Божият гняв се излива върху целия народ, за да се вразуми." (Св. Паисий Светогорец)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1180749
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930