Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2018 08:18 - ПСИХОДИСПАНСЕР - Сидеров скочи на Цветанов:Изявлението му за гонене на руски дипломати не е съгласувано в коалицията
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 861 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 До вчера беше газ, но днес британската преса пише, че веществото било намазано на дръжката на входната врата. Как точно се маже газ, ако може някой да обясни?! И после, как газ след намазване оставя следи на няколко различни места на километри разстояние? И после, как супер ефективно бойно химическо оръжие оставя жертвите си да се разхождат няколко часа преди да ги погуби?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2018/03/29/skripal-i-dyshteria-mu-otroveni-pred-doma-si.372118?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

Ген. Кирчо Киров: Част от експулсираните дипломати са шпиони на външното руско разузнаване

България е поставена в трудна ситуация, върху премиера се оказва натиск

Според ген. Киров отлъчването на руските дипломати е организирана и консолидирана политическа акция на страните от НАТО и ЕС, която не цели да отслаби руското разузнаване, а се опитва да постави Русия в положение на изолация.

Част от експулсираните дипломати са шпиони на външното руско разузнаване. Това коментира пред "Фокус" ген. Кирчо Киров, началник на Националната разузнавателна служба в периода 2002-2012 г., във връзка с експулсирането на дипломати от Русия от страна на редица държави, във връзка със случая "Скрипал".

 

Според ген. Киров отлъчването на руските дипломати е организирана и консолидирана политическа акция на страните от НАТО и ЕС, която не цели да отслаби руското разузнаване, а се опитва да постави Русия в положение на изолация.

 

По думите му убедителната победа на Владимир Путин на президентските избори и руските перспективи за развитие са провокирали европейски стремеж към демонизация на Путин.

 

Ген. Кирчо Киров заяви също, че в тази връзка България е поставена в трудна ситуация, тъй като е член на НАТО и ЕС, но в същото време поддържа специфични отношения с Русия.

 

„Отгоре на всичко ние имаме за съсед една голяма държава, една мощна икономически и във военно отношение държава, каквато е Турция. Като Турция, независимо, че е член на НАТО, обяви, че няма да експулсира руски дипломати. Така че, в този триъгълник, в който се намираме, в района на Средиземноморския басейн, ние трябва да се съобразяваме“.

 

Кирчо Киров допълни, че позицията на премиера Бойко Борисов да привика посланика ни в Русия – Бойко Коцев, е утвърден дипломатически ход. Той коментира, че този ход към момента показва солидарност към Великобритания по такъв начин, който е удобен за българските интересни. Ген Киров посочи, че е много вероятно, обаче, да се оказва натиск върху премиера за предприемане и на по-тежки мерки и такива да последват.
 

Не е изключено в коалицията да се появят сътресения

Водещата на "Лице в лице" Цецка Ризова отказа за пореден път да даде думата на лидера на "Атака" Волен Сидеров, научи БЛИЦ. Националистът искал да вземе думата и да отговори на интервюто на Цветан Цветанов отпреди минути в bTV. Хлевоустата журналистка, обаче решила да наложи цензура. Така саморекламиращата се като "телевията на всички гледни точки, кабеларката може да се окичи с логото: "Телевизията на едната гледна точка".

След изявлението на Цветан Цветанов по БТВ, че България трябва да прояви солидарност с Великобритания и ЕС и също трябва да изгони рууски дипломати, лидерът на "Атака"  Волен Сидеров поискал включване в ефира на предавенето "Лице в лице". Но ми било отказаноо.

 

Тогава Сидеров реагира със съобщение до медиите, в което се казва:

 

"Лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров ще даде брифинг в Народното събрание.

Изявлението ще е във връзка с непремереното изказване на Цветан Цветанов в предаването „Лице в лице” на 28 март по темата за експулсиране на руски дипломати.

Цветанов изразява мнение, което не е съгласувано на коалиционен съвет ГЕРБ – Обединени патриоти.

От „Лице в лице” отказаха да включат за коментар по телефона Волен Сидеров по време на участието на Цветан Цветанов в предаването".

 

Не е изключено в коалицията да се появят сътресения!

 


 





Гласувай:
2



1. kzone - СрАЩ
29.03.2018 08:28
Търси си война САЩ за спасяването на валутата си а ЕС лижат тлъстия им гъз... Англичаните са смешни и никой не им вярва.. Всеки умен знае, че лъжат и ако има нещо вярно то те сами са го отровили.. Може да видиш при мен в мойта тема с извадени факти... Ясно е, че сама държава няма как да победи Русия а явно се стреснаха от новите супер оръжия на русия и обновлението на армията им.. западналяците може да лъжат тяхното кухо промито население но всеки малко мислещ самостоятелно ще разбере за кво иде реч..
цитирай
2. merlin68 - Многото версии които британците ...
29.03.2018 10:15
Многото версии които британците изредиха се дължат на един прост факт - политиците които говорят по темата не разбират какво им казват експертите които се занимават на практика със случая, така се получава развален телефон. Когато експертът докладва, той не изразява позиция кои стои зад нападението, а говори за химия, биология... Политикът обаче това въобще не го интересува, той говори това което е политически желано. Затова първо беше газ (понеже 90% от хората свързват БОВ с газ) и възникна въпросът как толкова силно токсичен газ на публично място не е убил маса хора? Много по-късно експертите обясниха, че въпросното вещество за което се говори, че отровило Скрипал, е твърде тежко за да е газ, затова и сега политиците търсят други версии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171927
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031