Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2018 14:23 - "Таймс" бие тревога: Ако ударим Асад, британската база в Кипър ще стане цел на руснаците! До къде се е докарало! Гузен негонен бяга...
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 708 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бивш военен шеф от Лондон обвини Москва, че заплашва с война

Една от главните опасности за британските, френските и американските самолети идва от руската система за противовъздушна отбрана С-400 с ракети "земя-въздух" с голям радиус на действие, пише изданието

"Базата на британските ВВС може да се окаже под заплаха, след като руснаците обявиха, че ще свалят ракетите, изстреляни по Сирия, както и че ще унищожат всички места, от които те са изстреляни". Това пишат журналистките от британския в. "Таймс" Кетрин Филп и Дебора Хейнс. 

"Руският посланик в Ливан Александър Засипкин заяви, че повтаря предупреждението, изречено от президента Путин, като каза, че "ако има удар на американците, то (...) ракетите ще бъдат свалени и както и източниците, откъдето са били изстреляни тези ракети" (дословен превод от написаното в "Таймс". Всъщност предупреждението беше отправено от началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на РФ ген. Валерий Герасимов, бел. ред.)

Бившият шеф на Обединеното командване на въоръжените сили на Великобритания ген. сър Ричард Барънс нарече тези коментари заплаха за война. "Той казва, че те ще потапят кораби и подводници, ще свалят самолети - това е война", заяви той. 

"Осем въоръжени с крилати ракети изтребители-бомбардировачи Tornado, разположени на базата на Кралските ВВС Аркотири в Кипър, са част от британските сили, които ще трябва да вземат участие в бойните действия, ако Великобритания, Франция и САЩ решат да нанесат удари по цели в Сирия. Възможно е над базата да надвисне заплаха от ответен удар, ако Русия изпълни заканите си. Шест самолета Typhoon, въоръжени с ракети "въздух-въздух", са на линия, за да я защитят от противниковия огън, ако ударите бъдат нанесени", пише още в статията. 

"Една от главните опасности за британските, френските и американските самолети идва от руската система за противовъздушна отбрана С-400 с ракети "земя-въздух" с голям радиус на действие", пише изданието. 

"Руските ВВС също така могат да използват против кипърската база крилати ракети, за да извадят от строя пистата. Такава стъпка би била оценена като още по-голяма ескалация", продължават авторите. 

Източник: www.inopressa.ru 

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 




Гласувай:
3



1. elianna - Terminator
13.04.2018 14:27
Някой от четящите и тракащите по клавишите на клавиатурата да са чуи някакъв плач от към Русия, че щели да им разбият базите на руските летища? Май "западащата демокрация" започва да осъзнава, че а тръмп или някой негов идиот е натиснал бутона и всичко ще затрещи и загърми и "прощавайте евроатлантически ценности" изградени на лъжата и манипулацията! Само една американска, френска или английска гемия да я торпилират руските подводници които в 100% са пребазирани от Черно море в Средиземно и войната за западналата коалиция свърши! Те са много "яки" когато иамт насреща си бедуини с камили или брадати борци за "демокрация с чаршафи" ама срещу 30 подвижни комплекса "Ярс" от РВСН, които на 23.03.18 г. бяха изведени в районите, от ОТРК "Искандер" в Южна Сърбия и Калининград (2500 км. далекобойност), от пребазирането на МиГ 31 на южните летища (МиГ 31 е истребителя носител на хиперзвуковат
цитирай
2. elianna - Terminator - Що пищите бе, ИДИОТИ!
13.04.2018 15:13
Затръшкали се за базите си в Кипър...а питат ли се дали руските ядрени подводници не са вече в Ламанша?
Досега не е представено нито едно достоверно доказателство за употреба на БОВ от сирийската армия. Вместо това бяха извършени няколко ответни удара. С тези удари западът дава глътка въздух на джихадистите. Както се хвалят, те режат главите, удавят или изгарят неверниците. Защо пък да не използват БОВ ?
Значи ако "демократите" стрелят, това не е война. Ако обаче Сирия и Русия се защитават, това е война. Вий, вий сте идиоти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172024
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031