Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2018 19:06 - Мадж Алгафари: Ако Башар Асад се оттегли, Арабският свят ще се срине
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1246 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако Русия реагира, тази война ще продължи с обстрели и бомби, каза той

Светът е в Трета световна война от падането на Берлинската стена насам, убеден е той

Светът е в Трета световна война след първия удар с чук по Берлинската стена. Измамиха ни, че това е донесло свобода. А сега й се вижда краят. Такъв анализ на кризата в Сирия направи преводачът Мажд Алгафари пред БТВ.

Ударите преди ден по думите му не са имали цел – уж нещо да се върши. Това, което се върши е друго – да се намеси американският бизнес и Великобритания и Франция да си наложат интересите.

 

„Третата световна война е цифрова война - от сателити, която само виждаме, че нещо става, но не може да я преценим като война”, каза той.

Ако Русия реагира, тази война ще продължи с обстрели и бомби, а те не искат да се стигне до там и искат да спрат тази война, добави Алгафари. По думите му целите на Русия не са толкова идеалистични, но всяка излишна крачка ще въведе света в нещо невиждано.

Алгафари е категоричен, че оттегли ли се Башар Асад Сирия и Арабския свят ще се разпаднат изцяло. „Той жертва себе си, за да спаси народа. Кой ще седне на неговия стол? Демократични избори в такава разрушена държава как могат да станат? Асад изтегли ли се, бъде ли свален, Сирия ще се разпадне”, заяви той.

Преводачът добави, че сирийският президент не е безсмъртен, но не е сега времето да си тръгне. „Който и да дойде ще е зависим отвън. Асад поне цял мандат е зависим от Русия.”

Роднините на Алгафари споделят, че в Дамаск е по-спокойно от други градове, а Дума е вече под контрола на сирийската армия.

 



Гласувай:
3



1. planinitenabulgaria - Изразявам лично мнение:
15.04.2018 19:31
След като не можете да различавате дигитус от фалос, мисля, че не трябва да пишете тук и там по нетовете.
Ще гласувам за постинга и блога Ви с надежда да се засрамите и да не пишете повече глупости. По-вероятното е на някя сирийка де се срине гениталията й, отколкото арабския свят.
Вам - горячими маркспутинскими приветами!

цитирай
2. elianna - ===
15.04.2018 20:13
..Освен това Хейли изключи варианта за преки разговори между САЩ и Сирия за момента. "Те не са стойностни за разговори със Съединените щати. Те не са направили нищо, освен да докарат народа си до оскотяване и да разрушат страната си. И всичко това в името на властта."...

Не разбрах - това са го казали САЩ за Сирия?
Егати наглото краварско самочувстиве - кой разруши Сирия, бе, нагла платена балалайка? Кой пусна 103 томахавки по независима държава заради "предполагаема", а всъщност - доказано инсценирана от ВАС хим. атака? И такива наглеци имат самочувствеито да дават акъл на законно избран президент, който се чуди как да възстанови страната си от руините, в които ВИЕ я превърнахте?
Нагломера е счупен отдавна. Даже и най-закоравелите чугуни по цял свят започват да вдяват за какво иде реч.
Само краварите все още имат "съмнения"... ама и там почват да се почесват...
цитирай
3. ellahikari - Абе няма ли кой да ти отпере един фалос най-после дъртако смотан?
16.04.2018 17:22
planinitenabulgaria написа:
След като не можете да различавате дигитус от фалос, мисля, че не трябва да пишете тук и там по нетовете.
Ще гласувам за постинга и блога Ви с надежда да се засрамите и да не пишете повече глупости. По-вероятното е на някя сирийка де се срине гениталията й, отколкото арабския свят.
Вам - горячими маркспутинскими приветами!


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1188334
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930