Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2018 17:46 - РЕЗИЛДЖОС - Борисов пред Нова тв: Срам ме е, че не обяснихме правилно Истанбулската конвенция
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 402 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гордея се, че свалихме външния дълг, обяви премиерът

Министър-председателят отчете първата година от управлението си

"Срам ме е, че не можахме да представим Конвенцията за защита на жените и децата от домашно насилие по начин, по който да бъде възприета от хората. Успяхме да направим така, че да се възползват различни политически сили и да вкарат темата в посока, която не е в духа на конвенцията. Подценихме ситуацията, а това е един страхотен бич. Но след като има такова обществено недоволство, решихме да я свалим.

 

Гордея се, че с 2.3 милииарда свалихме външния дълг. Трети сме в региона по външен дълг. В началото много хора говориха. Знаете, че за двата реактора платихме много пари, за американските централи също над 6 милиарда отидоха за плащане, за КТБ. Събрахме много пари от работата на МВР и НАП. До края на мандата ще успеем до докараме външния дълг до 20 милиарда."

 

Това заяви премиерът Бойко Борисов в ексклузивно интервю, дадено от кабинета му в Министерския съвет пред Нова тв по случай навършване на първата година от третия му управленски мандат.

 

Интервюто е в кабинета на премиера на "Дондуков" 1 заради натоварената програма на Борисов. "Днес е много натоварен ден, но исках да свърша някаква работа и за вас. Свиквайте, може след време вие да сте на моето място. Все пак много журналисти влязоха в политиката", пошегува се в началото Бойко Борисов.

Премиерът отговоря на въпроси какво е постигнал ръководеният от него кабинет, от какво се срамува, има ли напрежение в управляващата коалиция, защо непрекъснато прехвърчат искри с президентската институция.

 

Очаквайте подробности


Вземаш 16 млрд.лв. заем, погасяваш задължения от 2.3 млрд.лв и се хвалиш с това и го изтъкваш като успех? Това само да си го помислиш, че е успешно е много тъпо и идиотско.

Кондев 12

мутра джендър

Йордан Бояджиев


Аз не се чувствам тъп соросаг да се налага да ми обясняват прост и ясен текст! Вътре ясно е записано разлика между биологичен и социален пол, да обяснява на майкината си... Ако продължават да обясняват третия мандат свършва веднага! Предателство не се обяснява то се наказва рано или късно, няма какво да се обяснява

Българина

България си има закони за защита на жените и неравнопоставените и не пробутвайте тази Истанбулска конвенция, която се поставя над българското законодателство!

БЪЛГАРКА

Не подпалвайте отново огъня, за да не изгорите! Истанбулската конвенция е пагубна за България, поробваща и по лошо от турско робство и еничарството. Българинът има инстинкт за самосъхранение и не го гневете !

БЪЛГАРКА

този катил е дърт педераст под прекритие

Христо Ботьов

Първо, за да обясните нещо, трябва да имате акъл , с при вас той е в недостиг и броят на гънките в него е една или по малко от една. Второ, трябва да сте положили усилия да си повишите умственото и образователно ниво за рези 10 години управление. Само че ти си остана пожарникар, Цуци физкултурник, а Цвета отдавна е забравила, че е завършила МЕИ. И се получава жалка картинка: ти определено нямеш дар слово и на 3 тата 4тата фраза като забраздиш нанякъде, което няма никаква връзка с тематиката, по която говориш. Цуци има словесен резерв стотина двеста думи, които непрекъснато върти по адрес на орезидента или пък с тях поздравява българския народ. Какво да го правиш мегаломан. Цвета пък си харесала младите войничета и прави струва, все тях поздравява. И няма кой да ни обяснява, че ИК не е голяма лъжа. Ами тогава пуснете прокирорите ГеШев и Георгиев да арестуват НС Неофит и Техни Високопреосвещенства Николай, Григорий, Йовн и т.н. и деветим

Гошко

Аха ! Гейовете ГО натискат да ратифицира Педалската КонФекция !___А може би вече са МУ доложили от КС за "единодушно" взетото решение по питането МУ.___Май ще има тупаница заради тази мръсотия и натупания ще е ТОЙ.

ДАНЪКОПЛАТЕЦ








Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1181464
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930