Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2018 21:31 - Нинова: Борисов призна, че е лъгал, потвърди, че границата ни е пробита и сигурността застрашена!
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 765 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2018 02:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо Борисов взе този завой, пита лидерът на БСП във Фейсбук

Борисов каза, че ние сме пропускали мигранти и щом те се намират в Европа, значи са минали през България и Гърция. Това е невероятно! Та нали до днес твърдеши, че ние пазим най-строго европейската граница и получи милиони за това, пише Нинова.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова реагира светкавично на изявлението на Борисов от Брюксел, в което той за първи път призна, че България е пропускала съзнателно мигранти към Европа.

 

Корнелия Нинова

Фейсбук

 

Чухте ли какво заяви премиерът Борисов току-що на срещата на европейските лидери по въпросите на миграцията? Той каза, че ние сме пропускали мигрантите и щом те се намират в Европа, значи са минали през България и Гърция. Това е невероятно. Та нали до днес твърдеше, че ние пазим най-строго европейската граница и получи милиони за това. Той призна, че е лъгал, опроверга собствените си думи и потвърди нашите, че границата ни е пробита и сигурността застрашена. Защо Борисов взе този завой? Какво ли ни чака до края на срещата?"

 

Думите на Нинова идват след изявлението на премиера Бойко Борисов в Брюксел, в което той за първи път призна, че България е пропускала съзнателно мигранти за Западна Европа. Това стана след минисрещата на върха на лидери на страни-членки на ЕС във връзка с мигрантската криза.

 "Нека да бъдем честни - ние, Гърция, Италия, пропускахме мигранти и не си спазвахме думата", призна изненаващо българският министър-председател пред журналисти в Брюксел.
 

"Ако Меркел не беше казала "Елате", те щяха да са в България", над 60 000!, призна премиерът

Борисов: Да бъдем честни - ние пропускахме мигрантите и не си спазвахме ангажиментите (видео)

Сега, ако искат да ни ги върнат тези 60 000, няма да ги приемем! Затова искаме затваряне на границите на ЕС и изнесени центрове, заяви министър – председателя в Брюксел, според когото България е получила поздравления за активната работа по въпроса с мигра

Премиерът Бойко Борисов за първи път призна, че България е пропускала съзнателно мигранти за Западна Европа. Това стана в Брюксел след срещата на лидери на страни-членки на ЕС във връзка с мигрантската криза.

 

"Нека да бъдем честни - ние, Гърция, Италия, пропускахме мигранти и не си спазвахме ангажимента като външна граница. Иначе те нямаше да са в Европа. Над 60 000 мигранти са минали само пред границата на България", призна изненаващо българският министър-председател пред медии в Брюксел. По неговите думи така страните на Европа били наводнени с мигранти, затова сега поставят въпроса да върнат част от тях там, където първо са влезли в ЕС.

 

Борисов разказа, че по време на първата бежанска вълна телевизиите показвали "удавените в моретата деца" и Меркел от съжаление казала "Давайте да ги приемаме".

"Ако Меркел не беше казала "Елате", те щяха да са още в България", над 60 000 са минали през България и са отишли в Германия! Тогава релокацията беше в наша полза. Ние наводнихме тези държави. Релокацията я мислехме, за да не останат тези мигранти в България. Сега, ако искат да ни ги върнат, няма да ги приемем! Не съм съгласен! Затова искаме затваряне на границите на ЕС и изнесени центрове", коментира Борисов позицията на България, която защотил на срещата на върха. 

 

"Категорично против съм да бъдат връщани мигранти в страните на първата им регистрация. Меркел може да поиска това, когато външните граници са надеждно затворени. Тоест ако на Гърция, на България ѝ трябват още 100, 200 млн., осигуряват се тези пари. Не ни стигат хора, осигуряват се. Не стигат кораби, осигуряват се. Тогава границата е 100% гарантирана. А не сега да поискат да вземем обратно 60 000 души. Естествено, че няма да се съгласим! Преди да се съгласим, трябва да направят затвори, за да има къде да ги държим", подчерта още премиерът.

 "Г-жа Меркел може да поиска двустранно споразумение, когато външните граници са на 100% затворени. Ако, образно казано, на България трябват още 100-200 млн., осигуряват се. Не ни достигат кораби - ето ви кораби, не ни достигат хора - идват французи, испанци, за това говори Ангела, не да ни върнат 60 хиляди. Няма да се съглася! Първо да се направят затвори, те по 30-40 пъти са преминавали границата ни. Представете си ни нас сега с тези мигранти в Австрия и Германия. Затова говорихме тогава за релокацията, за да не останат при нас", сподели още за срещата днес Бойко Борисов.

"Проблемът е, че водата под брюкселските мостове тече по-бавно. Разбрахме се с президента Макрон, люксембургският премиер, сега искат пак във Варна да дойдат. Ще продължим да работим за общото европейско отношение. Той (Макрон - б.ред.) абсолютно ме подкрепи за изнесените центрове. Много реална е идеата, ти го направи и видяхме как става – имаш споразумение с Турция, имаш изнесен център и ето резултата", похвали се Борисов.

Според него, трябва да се търси вариант как да се спре миграцията към Заподна Европа. „В тези центрове хората да знаят, че там няма да бъдат посрещнати така, както те си представят", сподели Борисов.

"За Албания въобще не е говорено. Аз защитих Западните Балкани, като говорих за Европа, а не само за държавите-членки", продължи Бойко Борисов.

 

 



СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА БЕЗОЧЛИВО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.

ОЧАКВАМЕ РЕАКЦИЯТА НА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ, ВОЛЕН СИДЕРОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ.


БОГ С НАМИ!
 



Гласувай:
2



1. planinitenabulgaria - Още нещо има за Борисов, които Вие не знаете, защото умствените Ви
24.06.2018 21:40
възможности не Ви разрешават да правите разлика между дигитус и фалос. Това е един бюлетин на наш агент, разполагащ с оперативна информация, че дядото на Борисов е ебал змия. Това е станало на ливадата в местността Въртикал /днес Вердикал/, като целият този акт на содомия, продължаващ почти 9 мин. аз видях на оперативния запис на агента ни. Хайванчето съскаше ог болки, които дядото на Бойко не му спести....
цитирай
2. elianna - Меркел може да поиска това, когато външните граници са надеждно затворени. Ето я ехидната отваряща вратата на Пандора! Ето я алчната змия!
25.06.2018 02:48
"Категорично против съм да бъдат връщани мигранти в страните на първата им регистрация. Меркел може да поиска това, когато външните граници са надеждно затворени. Тоест ако на Гърция, на България й трябват още 100, 200 млн., осигуряват се тези пари. Не ни стигат хора, осигуряват се. Не стигат кораби, осигуряват се. Тогава границата е 100% гарантирана. А не сега да поискат да вземем обратно 60 000 души. Естествено, че няма да се съгласим! Преди да се съгласим, трябва да направят затвори, за да има къде да ги държим", подчерта още премиерът.
цитирай
3. elianna - какво се разбра от това ломотене
25.06.2018 02:51
Бойко си е признал две неща:
- първо че границата ни е разграден двор.
и второ -
че е готов срещу пари,
под предлог че границата е сигурна на 100 %
да вкара 60 000 мигранта в страната.

Това на всички езици се нарича национално предателство.
цитирай
4. elianna - нещастнико ще се пържиш в ада в кръга запазен за предателите на България
25.06.2018 06:02
planinitenabulgaria написа:
възможности не Ви разрешават да правите разлика между дигитус и фалос. Това е един бюлетин на наш агент, разполагащ с оперативна информация, че дядото на Борисов е ебал змия. Това е станало на ливадата в местността Въртикал /днес Вердикал/, като целият този акт на содомия, продължаващ почти 9 мин. аз видях на оперативния запис на агента ни. Хайванчето съскаше ог болки, които дядото на Бойко не му спести....


НЕЩАСТНИК
Явно американските содомити бая са се постарали върху теб, та са ти оставили неизличими спомени. сатанист смотан упражнявай се в словесната си полюция единствено в собственото си блогче.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1170094
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031