Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2018 00:51 - Сбърканите приоритети на Борисов
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1408 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сега слушах аргументите на Борисов за оставката на вътрешния министър – че бил небрежен по инцидента с бащата на президента в Харманли.

Не е сериозно.

 

На фона на мъртъв Търговски регистър със седмици, бегълци – невъзвращенци, неясноти около разследване на инцидент с действащ министър, липса на финансов надзор, фалирала застрахователна компания и накрая 17 жертви на пътя.

Не може най- големият проблем на началника на МС да е инцидент без жертви, заради присъствието на мястото на човек от БСП.

Сбъркани приоритети, оплетени интереси и ясни лични болки.

Миролюба Бенатова, Фейсбук

image



Гласувай:
2



1. reader - Адвокат Хаджигенов: Дошъл е моментът да разрушим статуквото
02.09.2018 01:07
Основната отговорност за тежката катастрофа носи Министерски съвет. Това е вследствие на корупцията – имаме корумпирано правителство и корумпирани икономически кръгове под него, а накрая виновен ще се окаже шофьорът.
Това каза адвокат Николай Хаджигенов по „България он еър“. Политическа отговорност означава оставки на всички по трасето – всички до един трябва да си тръгнат. У нас никой не носи отговорност и затова си отиват хора, а те си отиват ежедневно. Всички хора по трасето трябва да имат цяло крило при бай Ставри – мястото им е там. Назрява моментът не за промяна на закона, назрява моментът за революционна промяна на държавата. Дошъл е моментът да разрушим статуквото, заяви Хаджигенов

frognews

цитирай
2. reader - Цветанов: Министрите, които подадоха оставка, не носят вина
02.09.2018 08:25
По принцип министрите, които подадоха оставките си, са от квотата на ГЕРБ и сами разбирате, че ние по никакъв начин не казваме, че носят вина. Това заяви днес във Варна председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който участва в 11-ия университет на младежката структура на ГЕРБ под мотото „Само истината, НЕ на фалшивите новини“.
Отговорността за това управление носи ПП ГЕРБ. Това каза пред журналисти във "При управлението в момента отговорността се носи от ГЕРБ и "Обединените патриоти". Сами разбирате, че ние по никакъв начин не казваме, че тези министри носят пряката вина. Но когато си в политиката и си на високите позиции в изпълнителната власт, трябва и ти да можеш да понесеш политическа отговорност. И същевременно да продължат институциите да работят и да осъществим всичко, което е записано в програмата", обяви Цветанов във Варна.



Нека президентът да има доблестта и отговорността да застане като президент на страната, а не като партиен функционер на БСП да „клати“ държавата, заяви пред журналисти Цветанов.

„Насреща си имаме креслива опозиция, която започна да дава морални оценки. Самата тя не може да излезе от модела, който създаде през годините, когато е участвала във властта или в реалния политически живот в страната“, коментира той. „ПП ГЕРБ е много по-различна от столетницата, защото при БСП да се носи политическа отговорност – такова нещо няма“, обяви Цветанов. „В БСП някой да застане и да обясни на хората какво се е случило, че те подават оставка, за да може действително държавата да продължи да работи и да се развива по начин, най-добре оценен от обществото- това правим ние в ГЕРБ. За БСП тази тема е абсолютно табу“, посочи той. Според него БСП са успели по някакъв начин да отклонят общественото внимание от темата, свързана с пътния инцидент, в който е участвал бащата на президента Румен Радев.

цитирай
3. reader - [
02.09.2018 08:26
„Искам да попитам президента - как така за пътния инцидент с неговия баща дава съвсем различна оценка, противоречаща на тази за Своге. Раздухано от институциите ли е, ако невинният човек е изкаран виновен, ако виновният човек – бащата на президента, е изкаран невинен. Това раздухване на проблема, за да може да имаме някакви медийни новини ли е“, попита Цветан Цветанов.


„За всички е ясно, че навлизащият автомобил, управляван от бащата на президента Радев, е всъщност отнел предимството на човека, който е бил в предимството си да мине преди този, който ще навлезе след това“, посочи той.


„Нека президентът да има доблестта, да има отговорността и да застане като президент на страната, а не като партийният функционер на БСП да клати държавата, да създаде усещането, че институциите отсъстват и не работят, а същевременно казва, че институциите са тези, които трябва да си свършат работата по неговия случай на неговия баща“, призова Цветанов. „Какво щяхме днес да обясняваме, ако човекът от триколката беше починал. Срещал съм се с много родители на загинали хора – било на пешеходни пътеки, било при тежки пътни инциденти, и винаги сме искали да има справедливост“, подчерта той.

Президентът е морален стожер в кавички и обслужва изцяло интересите на БСП, за да може да дискредитират държавата, каза още Цветанов.


Питам президента иска ли да има български институции, които да търсят вина от виновния или иска да имаме институции, които да търсят вина от този, който има протекция от близки или роднини, за да се прикрие това престъпление“, заяви Цветан Цветанов. „9 дни да си мълчиш – ти да си информиран от твоя баща и да правиш всичко възможно да прикриеш този скандал, това ли е президентът на страната, това ли е главнокомандващият, на който всички разчитаме да бъде морален стожер“, каза още той.





цитирай
4. oia - Най- напред, този никога не е имал ...
02.09.2018 08:44
Най- напред, този никога не е имал приоритети, касаещи живата маса, извън творението ГЕРБ. Нима има още нещо, което да буди недоумение за поведението
на бащицата. За такива, като този и шайката му има една такава приказка;
Кой знае и не знае--седнал, карти да играе..............................ама нейсе,
насадили са го на игралната маса наречена европ съюз. Трябва да има и губещи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1183588
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930