Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2018 08:47 - за атаката на Цветанов срещу Президента на България
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 449 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Абсолютно "случайно" днешния ден е отреден от лидерите на ОПГ ГЕРБ за атака срещу президента. Случайно атаката става едновременно от страна на една долнопробна мутра изпълняваща по наша вина длъжността премиер, един изключителен интригант подготвен за целта в едно от управленията на ДС и в същото време син на личния шофьор на шефа на ДС и Камарата на строителите, която твърди, че президента бил обидил 200000 души работещи в бранша. Президента изобщо не визира редовите работници изкарващи си заплатите по пътните строежи и всички знаем това. Думите му са насочени към онези три-четири олигарха в тази сфера, които единствени "пече;ят" обществените поръчки и пълнят гушите на онези които им осигуряват тези поръчки. От 5100 фирми в бранша как пък при ОПГ ГЕРБ печелят само няколко фирми, как други не могат да спечелят поръчка, а разчитат на подизпълнителска роля, как тези, които реално работят в много от случаите не могат да си платят на работниците, защото спечелилите поръчката не им плащат навреме, дали първо не осигуряват парите по веригата към управляващите и чак тогава, ако остане нещо превеждат и на реалните изпълнители? Въпросите са неудобни за мутрите, които ни управляват и затова предпочитат да отклоняват вниманието ни към инцитента с бащата на президента. Защо нищо не казват за разследването на убитото дете от министъра на транспорта, защо се мълчи по тази тема? Кое е по-тежко събитие- това на Московски за което се мълчи или това на президентския баща? Защо не обяснят главатарите на ОПГ ГЕРБ този случай на малките олигофрени, които са събрали да им промиват гладките мозъци? КОКО, поздравления за написаното!

Асфалт паша много се е възпалил. Ще го траем до октомври, после ШУТ!  
Тези изказвания- на Борисов и Цветанов, се правят на някакъв летен университет с млади герберисти. Помислете сама какво гръмко название на тази форма на обучение и какви простотии се сипят от главните учители към обучаващите. Тия млади хора-вероятно интелигентни и образовани, са принудени да слушат тъпотиите за вината на вътрешния министър, щото една тротонетка се блъснала с 10 километра в час в колата на бащата на президента. Първо- толкова ли уважавам този министър, толкова ли го ценя, щом го шиткам веднага за една ожулена броня. Второ- на това ли трябва да се учат тия млади хора-на посредственост, на първична омраза, на злобарство. Защо не ги обучават как се управлява модерно и иновативно държавата, защо не ги обучават как да се бори корупцията, как да се развива икономиката? Защо- защото те самите си нямат хал хабер от тия работи и затова държават ни е на този хал. Егати "университета!"

Боко се връща към 90-те, а да е излязал от тях не си личи, аз пък се връщам към майтапите от соца. Срам не срам, ще разкажа един стар виц за бай Тошо и негов набор. Действието се развива в Правец. На живковата забележка наборът да си сложи гумичка на железният бастун за да не разсипва мрамора на площада , той му отвръща: Ако баща ти навремето си беше сложил гумичка, днес ти нямаше да разсипваш цяла България!

Боко "отмъстителя", Боко "строителя", Боко "обединителя", Боко "Балканската Меркел", Боко "дипломата", Боко "инспектора" 
Този "герой" е вече изчерпан и не знае какво да прави със себе си. Не му се седи в кабинета, за мачлета е тежичък (трудно се раздвижват вече тия бутове, а и здрави менискуси не останаха), свърши европредседателската "дипломатическа кариера" на Балканско ниво (вече никой не го пита колко е часът), Путин не ще и да чуе за прословутия хъб, Меркел го натиска за мигрантите, САЩ го плашат с Магнитски, няма никакви ленти за рязане, а и хеликоптерите с които хвърчеше насам, натам да ги реже тия пусти ленти вече изпопадаха и нищо не остана. И го удари на инспекторлък - инспектира пътища. Валерката е инспектира шума, а Ангелкова плажовете. Министерският съвет се е превърнал в Главен инспекторат на Републиката. Всеки министър инспектира нещо от което нищо не разбира, маана да намира. Ананиев например - здравето, за гореспоменатите е ясно. Скучно им е на тия хора, не можаха да случат на народ. Както казва Боконий: "Да ми се махнат от главата".
       



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1182544
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930