Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2018 18:55 - Северин плаче в съда: Не мога да повярвам, че съм го направил. Каквото наказание ми дадат - това
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 934 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image



Гласувай:
1



1. elianna - СИСТЕМАТА НИ УБИВА А НЕ СИСТЕМАТА НИ УБАВА!
19.10.2018 18:58
Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова се разплака в съда, където днес ще бъде гледана мярката му за неотклонение.

Разследващите откриха телефона на Виктория чак днес, след разпита на Северин

"Не мога да повярвам, че съм го направил", каза пред журналисти обвиняемият и се разплака. На въпрос какво какво наказание очаква, той отговори: "Каквото наказание ми дадат - това".

Той каза, че взима лекарства, но не знаел за какво са. "Да, ползвам, не знам защо са", отговори той.

Северин е обвинен за изнасилване, представляващо особено тежък случай, и за убийство по особено мъчителен за жертвата начин. Той е задържан за 72 часа, като държавното обвинение иска постоянното му задържане в ареста.

По-рано днес стана ясно, че шестима служебни адвокати са отказали да поемат защитата на Северин. Според доведения му баща на Асен Георгиев младежът е признал пред майка си за убийството и съжалява. По думите му Северин, неговите брат и сестра "не са добре с главата" и доскоро пиели лекарства.

цитирай
2. elianna - Гнусно, много гнусно, другарю патриот!
19.10.2018 19:03
Този път вицепремиерът Валери Симеонов тежко сгази лука!

Изцепката му по повод протестите на майките на деца с увреждания, които по думите му били уж с увреждания, не може просто да бъде поредната глупост, която тихомълком ще бъде замазана със следващ скандал.

Поредното настъпване на мотиката обаче ще му струва не просто разпада на крехката коалиция.

Но и удобния пост, където години наред размахваше менторски пръст на всеки, дръзнал да има мнение, различно от неговото.

Очевидно този човек, не може да остане нито секунда, нито на поста като заместник министър председател, нито на лидерския си като политик.

Тези “кресливи жени”, борещи се със системата и собственото си битие едновременно не трябва да му искат оставката.

Трябва да му връчат по едно от “уж болните си деца”, за да може Симеонов от първа ръка да се убеди в истинността на воплите им.

Да ги погледа, да ги поноси на ръце, да им смени памперсите, да се научи да живее като затворник, да ги обича въпреки всичко, да си брои стотинките от мизерните инвалидни пенсии и да се бори. 24/7. Без почивка, всеки ден! Всяка нощ да трепери дали болното дете диша, дали не е направило поредния гърч, спазъм или припадък.

Това потресаващо дебелоочие, облечено във власт, у нас не е първият, нито ще е последният пример за липса на капка човещина у хората, които ни управляват.

Има думи и постъпки, които не просто не трябва да остават безнаказани, но и последствията от тях ще покажат дали имаме право да претендираме за цивилизована държава изобщо.

Истеричните му изцепки не просто са проява на лош вкус, а на нечувано нахалство и безочие. Че ситуацията с майките бе яхната неколкократно от не един и двама политици у нас е факт. Но факт е и че ако Симеонов сега остане на поста си, това може да взриви не просто патриотичната коалиция, но кабинета, който тя подпира послушно.

Всъщност не са ни виновни управниците. Вината е в нас, че сме ги избрали такива.

цитирай
3. elianna - Валери Симеонов за майките на деца с увреждания: Шепа кресливи жени с уж болни деца
19.10.2018 19:04
Кресливи жени с уж болни деца. Това са майките на деца с увреждания, които протестират пред парламента според вицепремиера Валери Симеонов. Спорното му изказване е направено след заседанието на Съвета за тристранно сътрудничество във вторник за телевизия СКАТ, но сега придоби гласност, след като бе разпространено от предаването „Господари на ефира“.

Според вицепремиера Законът за хората с увреждания е заченат в грях и майките на деца с увреждания са оказали натиск, и са използвали децата си, за да постигнат материални цели. Управляващите и майките продължават диалога за приемане на специален закон за хората с увреждания. На последния протест жените доведоха част от децата си, които са в инвалидни колички. След това разпънаха палатки пред прозорците на властта и спаха там цяла нощ.

„Тоя закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца без грам майчинско чувство, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния начин като инструмент за постигане на техните чисто материални цели. Затова казвам, че законопроектът е заченат в грях“, заявява вицепремиерът и съпредседател на „Обединени патриоти“ по повод Закона за хората с увреждания.

цитирай
4. elianna - „Мили“ депутати, няма нужда от толкова часове дебати за да разберем това едно изречение към бъгарския народ: „Мрете, не ни пречите!“
19.10.2018 19:06
„Мили“ депутати, няма нужда от толкова часове дебати за да разберем това едно изречение към бъгарския народ: „Мрете, не ни пречите!“

РОСИЦА ХРИСТОВА
цитирай
5. elianna - Защо тежко пuян и дpoгuран човек ще копае мобилен смартфон, вместо просто да го изхвърли в Дунава, където съвсем ще даде фира
19.10.2018 19:11
Може ли някой да обясни, защо тежко пиян и дрогиран човек ще копае мобилен смартфон, вместо просто да го изхвърли в Дунава, където съвсем ще даде фира устройството?!

Още повече пък и никой нямаше да го търси там.

Я пак прегледайте сценария, че нещо ви е тъпо предаването по новините.


Скъпи сънародници,

В тази дописка от 10-10-2018г. пише, че телефонът на жертвата е намерен в дома на Северин.

Вчера и днес обаче, по всички ТВ канали и прочие, официалните власти разпространяват информацията, че телефона бил изключен и заровен до някаква пътека.

Айде оправете ги тези версии, че излагаме България пред чужденците така.

Скъпи фенове,

Съвременните смартфони могат да бъдат засечени и когато са изключени

. Така например, айфон издава сигнал до 4 дни след като му е паднала изцяло батерията. Вие си правете изводите.

Валери Тарандов, Фейсбук
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172017
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031