Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2018 17:40 - Война! До 72 часа се чака ракетен удар срещу Сирия. Руската армия в готовност: Ще ги унищожим!
Автор: elianna Категория: Политика   
Прочетен: 1456 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 11.04.2018 17:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Към Средиземно море пътува американски самолетоносач, като ударната група съдържа и ред други кораби

Посланикът на страната в Ливан заяви пред телевизията на групировката „Хизбулла”, че изстреляните по Сирия ракети ще бъдат унищожени, а корабите и самолетите, които са използвани за атаката – унищожени.

Светът е на прага на война.

Европейската агенция за контрол на въздушния трафик Евроконтрол предупреди авиокомпаниите да са предпазливи в полетите си над източното Средиземноморие заради възможно започване на въздушни удари по Сирия в следващите 72 часа, предадоха Ройтерс и БТА.

 

Според Евроконтрол може да бъдат използвани ракети въздух-земя и/или крилати ракети и е възможно от време на време да прекъсва функционирането на радионавигационната апаратура.

 

Междувременно руската армия е в бойна готовност, а посланикът на страната в Ливан заяви пред телевизията на групировката „Хизбулла”, че изстреляните по Сирия ракети ще бъдат унищожени, а корабите и самолетите, които са използвани за атаката – унищожени.


Евроконтрол не уточнява произхода на потенциалните заплахи и се позовава на документ от Европейската агенция за безопасност на въздухоплаването. 

Предупреждението на Евроконтрол идва в момент, когато изглежда САЩ се готвят да нанесат военни удари по Сирия заради предполагаемата химическа атака от 7 април. Според някои съобщение източното Средиземноморие вече е "наситено" с бойни кораби, пише Dir.bg. 

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че през следващите дни ще вземе решение дали да нанесе военни удари по обекти в Сирия, където се произвеждат химически оръжия.

 

"В този контекст ние ще продължим да обменяме техническа и стратегическа информация с партньорите ни Великобритания и Америка, и през следващите дни ще обявим решението си", каза той. 

Макрон добави, че ако има удари, те няма да са насочени срещу съюзниците на сирийското правителство, а срещу обектите, където се произвеждат бойни отровни вещества.

 

В Съвета за сигурност се стигна до сблъсък между САЩ и Русия, с чиято военна помощ Асад се бори с въоръжената опозиция в страната. В резултат нито Вашингтон, нито Москва успяха да прокарат свои резолюции по случая.

 

Към Средиземно море пътува американски самолетоносач, като ударната група съдържа и ред други кораби. Предполага се, че сред тях ще има и германска фрегата. Френският президент Еманюел Макрон също заяви, че страната му може да се включи в удари по Сирия.

 

Междувременно руската армия е в бойна готовност, а посланикът на страната в Ливан заяви пред телевизията на групировката „Хизбулла”, че изстреляните по Сирия ракети ще бъдат унищожени, а корабите и самолетите, които са използвани за атаката – унищожени, цитира bTV.

 



Гласувай:
5



1. haralanov - ...........
11.04.2018 17:50
Нидал Алгафари
1 час ·
Приятели,

вероятно до часове ще започне изтикването на най-грозната диктатура в света, тази в Сирия, в историята.
Цивилизованите човеци по света този път няма да търпят и да приемат използването на отровния газ зарин срещу беззащитните човеци в покрайнините на Дамаск.
Сирийският народ даде много жертви от създадената от наследственият диктатор война. Многото сирачета, вдовици, изнасилени жени и деца, изтезавани граждани и избити без съд и присъда от най-низките човешки същества, поддръжниците на диктатора ще видят едно от трите случило с подобни на този сатрап. Съден, обесен или завършилият земния си път негов побратим в Либия.
Демократичните, свободните, милеещите за човешки права САЩ, Велика Британия, Франция, Германия получиха въздушни коридори от Турция, Йордания и Ирак и сетния миг на диктатора наближава с бързи стъпки. Самият сатрап е изведен от двореца си с руски военен конвой. Семействата на висшите военни от свитата му са преминали границата с Ливан и там ще изчакат съдбата си.
За първи път от много години ливанското правителство е конфискувало камиони пренасящи оръжие на поддържаната от диктатора, Русия и Иран групировка Хизб Аллах.
Въпреки размахването на пръсти от руската дипломация, че всяка ракета срещу Сирия ще се приема от тях като военно престъпление, задвижената машина няма да бъде спряна.
Искрено се надявам лаладжиите, славещи диктатора и най-мракобесните сили, които го държат на власт все още, да се опомнят защото след дни срамът ще е по челата им.
цитирай
2. apostapostoloff - Руснаците ще бъдат жестоко наритани и
11.04.2018 21:26
като миналия път ще си замълчат. Досущ като ритани дирници. Защото са гола вода и по- гъзо кал. Те много добре знаят, че ако стрелят срещу един единствен американски кораб, Русия за 6 часа ще изчезне от картата на света.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171698
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031