Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2018 18:12 - Западният АБСУРДИСТАН настъпва! Идиотски трансгендерни истори в САЩ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1484 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 16.12.2018 00:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Натрапеният свърхидиотизъм в САЩ и изобщо, на Запад, доминира, диктува и вилнее.
Тексаски баща се бори за сина си, след като се обявил против изявлението на жена си, че шест годишният им син бил момиче - трансгендер, а не момче. Според документи на съда, малкото момче се облича като момиче, само когато е с майка си, която го записала в първи клас в училището, като момиче, под името Луна. А това име, явно е съкратено от името на майка му - Лунатик. Но бащата казва, че синът му винаги избирал мъжко облекло и агресивно отказвал да облича женки дрехи, когато е с него в къщи. И момчето, когато си е вкъщи, казвало че е момче. Федералният съдия заявил, че майката обвинила бащата, в жестоко отношение с детето, по време на процедурите по развода, понеже не приемал сина им Джеимс, за трансгендер.
А това значи, че вас вече могат да ви банират, не само в социалните мрежи, но и в съда, обвинявайки ви в жестоко отношение към детето, ако отказвате да играете по правилата им (т.е. по правилата на властващите и беснеещи извращенци. Г.С.). Те се опитват и да лишат бащата от родителски права. Освен това, бившата му жена исака да го задължат, да плаща услугите на терапевта, по промяната пола на детето, и трансгендерните медикаментозни процедури, които може да включват и хормонална стерилизация, когато детето им стане на осем години.
Това се случва в Тексас.
По решението на съда, на бащата е забранено да говори със сина си, какво е това сексуалност, и какво са гендерите, както от научна, така и от религиозна гледна точка. (Ето до къде стигнаха на Запад, с прословутата свобода на словото и човешките права.) Според решението на съда,  на бащата е забранено да облича момчето си, в дрешки за момчета.
Това е вашето правителство, тук в Тексас.
Терапевтката по промяна на пола, която майката избрала, поставила на момчето диагноза "гендерна дисфория". Бастър Бил Лувъл, от църквата в Карлтън, където ходи момчето, казал: "Основавайки на случаите, когато съм бил с момчето, то изглежда и се държи, като здраво шестгодишно момче, и аз се моля за него. Обикновеното шестгодишно детенце е мило добродушно и смислено, но сега е много уязвимо, понеже се оказа между чука и наковалнията, в тази битка на мирогледите".
Майка му отишла да отведе момчето на занимания по футбол, които посещава брат му, казва Сара Скот, - приятел на семейството и майка на три момчета, които добре го познават. Там момчето прегърнало баща си и казало: "Обичам те", отказало да ходи на футбол, с женско облекло, и останало с баща си. Тази вечер те дойдоха с баща му, у нас, каза тя. - Те цитираха думите на бившата трансгендерна жена, Уолтър Хейлер, който написал книгата "Оцелял след трансгендерния живот". Уолт, който преди това бил трансгендерна жена, предупреждава, че предполагаемата диагноза може да разруши душата на момчето, както се било случило с него, след като баба му, тайно го преобличала в женски дрехи, в продължение на две и половина години, когато той още бил малко момченце. Това му объркало разума, но това е психически, а не биологичен статус, и обективно погледнато, е следствиеа от "гендерното" им въображение. Това не е полова идентификация, а полово въображение. Представяй си, че си момиче, и аз ще те обличам като момиче, и това е,- казвала баба му.  И неговия разум се объркал, понеже баба му тайно го преобличала като момиченце. Вследствие на което той станал "гендерна жена", но в последствие се осъзнал и станал - самия себе си. Той пише че, поставянето на верна диагноза е много важно, понеже лепенето на названия (т.е. фалшиви диагнози "гендерна дисфория" може да доведе до тежки физиологични и психични последствия, в т.ч. и в правовата област, предвид продължаващото съдебно дело. Той пише, че животът на момчето може необратимо да се влоши. Безценният млад живот на момчето е поставен в зависимост от поставената от терапевтката диагноза, за която това е изгодно, и която носи дрехи в цветовете на дъгата. Затова тя и поставя диагноза "гендерна дисфория" - противоречаща на всички обективни свидетелства. Заключението на т.н. "терапефт по промяна на пола" е в пълна зависимост от професията й, да помага на хората, да си променят пола. И какво може да се очаква от нея, понеже тя няма как да започне да говори - "ти сам трябва да разбереш и да решиш, какъв си, - не искам парите ви"! Авторът предупреждава, че ако не спасим момчето от неверната диагноза, следващата крачка ще е - химична кастрация, на осем годишна възраст, само след две години.
Семейството и баща му се борят за спасяване на момчето от грешната диагноза. Баща му създал сайта "Спасете Джеймс" (https://www.reddit.com/r/PewdiepieSubmissions/comments/a229nr/save_james/)!  Може би вие ще му помогнете да се спаси! Намерете ги онлайн. (Това беше репортаж на Дейни Уайър).

И така, съдът отнел правото на бащата да облича детето си, като момче, въпреки че момчето отказва да се облича в женски дрешки, когато е с баща си. Но майка му го задължава да се облича като момиче, когато е с нея. Съдът постановил, че бащата не може да говори с момчето си, за научните, биологични и религиозни аспекти на половете. "Вие не можете да му говорите това, вие не може да го обличате така", - това е решението на съда в Тексас.
Ето и случаят със затворнически надзиратели от Далас, против които бил подаден иск, понеже казали на мъж, който искал да го затворят в женска килия, и се самоидентифицирал като жена, въпреки че твърдениятя му изобщо не съответетват на обективната истина. И надзирателите му казали: - "ние не мислим така. Ти казваш, че си жена, но понеже ние трябва да те вкараме в килия с други жени, покажи ни, да видим, какъв си всъщност. И те заповядали на трансгендера, да покаже гениталиите си... И сега надзирателите са дадени на съд, понеже "той" бил травмиран и се почувствал деморализиран, бил разтревожен и стресиран, и изгубил достоинството си. И понеже бил казал, че е жена, никой нямал право да иска да види (т.е. да провери и се увери), истина ли е това... В такива случаи, даже и либералните феминистки казват, че това е безумие (и наистина е истинско безумие, но здравият разум не може да се пребори с парите и властта на дирижиращото политиката и законите (и икономиката, и културата), сатанинско дегенеративно малцинство, и в САЩ, и в света! Г.С.).
Сега срещу надзирателите е подаден иск, понеже казали на мъжа, - "ти не си жена, а имаш мъжки гениталии, затова не можем да те затворим в женската килия".
Надявам се, разбирате, защо се случват тези неща, и че това е въпрос на живот и смърт (за обществото и за отделните хора). Това е доминиране над нас, щом те могат да контролират говора ни, щом могат да извращават и объркват половата ни идентичност, и щом могат да ни принуждават да говорим в социалните мрежи, че две и две било равно на пет; че мъжете са жени, щом така са решили, и много други подобни абсурди.
Ще им позволим ли, да вършат всичко това и да ни вкарат в тази смъртоносна игра на (безбройни измислени трансгендерни) имена?!...

https://3rm.info/main/73581-sodomskie-shtaty-ameriki-sud-v-ssha-zapretil-otcu-odevat-syna-v-muzhskuju-odezhdu-i-mozhet-lishit-ego-roditelskih-prav-video.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



1. radostinalassa - Това му харесвам на Путин
15.12.2018 18:23
Изявлението, че детето трябва да израсне достатъчно, да стане пълнолетно и тогава ако смята, че е джендър, добре. А у нас ГЕРБ се опита да прокара Истанбулската конвенция. Лидерите на държави трябва да имат деца. Много такива в Европа нямат деца.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314739
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031