Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2020 22:01 - САЩикаха ни 2
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1081 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колкото време минава, все повече оставам с убеждението, че бузгунлукът в САЩ е постановка. Предварително организирана и платена постановка! На фона на френските протести, това е международно организирана постановка! Тожест, търсете заинтересованата велика сила, която има интерес САЩ да се тресат от раоздори. 
Във Франция. Защо протестират? Пак за някакъв непрежалим крадец и престъпник, който умрял преди 4 години, а французите сега се сетили да протестират. Използват 4-годишнината от смъртта му. Не са дочакали черния му юбилей, за да се присъединят към американските вандали. 
Вдовицата на Джон Флойд, тресейки сланини, рони 2 реда сълзи и 4 реда сополи, как детето му оставало без баща. А ма, пача! Баща му да е мислил преди да краде и нахлува с оръжие. За това дете е по-полезно аз да го осиновя и да му дам възпитание на редовен човек! Поне няма да израсне със съзнанието, че е дъщеря на крадец-, убит при рецидив, сиреч, при повторна кражба. 
Точно затова казвам, че не всеки трябва да може да има деца! Лежите на гърба на социалната система и крадете, и детето гледа от вас! 
За мен това е фалшиво театро, с което разни отрепки и лумпени изпълняват нечия поръчка, предизвиквайки терор по улиците. Това във Фра нция е направо с бели конци шито! Понеже гетата им не пращят по шевовете от негри, мюсюлмани и друга паплач, французите чак сега се сетиха да протесдтират за някакъв убит престъпник. Сетила се французката Мара да се побара. 
Тия погроми се правят нарочно. Някой посяга на законно избраната власт. 
Защо имам усещането, че някой търси начин да съсипе мира и спокойствието в света? 
Като не става по друг начин, китайците пуснаха коронавирус. Повечето държави се справиха. И като не се получи номерът с вируса, взеха да ронят сълзи за убити престъпници. И в памет на тия крадци и търтеи, разграбват магазини, вандалстват и съсипват всичко по пътя си. Протести друг път! Престъпната гилрдия мафиотства по улиците. 



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182007
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930