Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2015 06:20 - ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА! ТОВА Е БОКОВО-ПЕЕВСКО-ЦАЦАРСКА КОЧИНА!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1878 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 21.05.2015 09:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                         ОЛИГОФРЕН ЛИ ВНАСЯ ЗАКОНИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ?
Самият факт, че 25 години са функционирали тези структури, значи са необходими. Нека да се отнасяме сериозно към законопроектите, които разглеждаме днес. Това, което беше казано от Радан Кънев, не отговаря на истината. 4 млн. лв. се дават за борба с тероризма, но такива пари няма. Трябва да разглеждаме националната сигурност като интегриран механизъм. Това, което се говори – дали някой ще е бременен, да се отнасяме сериозно. Всяка една ПГ с изключение на ПФ, са участвали и са се възползвали от всичко, което го има днес. НСО функционира и към настоящия момент, което означава, че е изпълнила функционалната си система.“, рекъл днес бившият вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов.
image

Един тип с особена форма на главата внася законопроекти за специалните служби и плещи невъобразими тъпотии, в унисон с физкултурата му. Тип, който е осъден на две инстанции на четири години затвор внася закони за спец. службите. По-добре закон да бе написал Брендо, братя Галеви или в краен случай Трактора – със сигурност щеше да е по-ефективен.
Държава, в която по телевизията най-мръснишките, поръчкови, слугински журналя, поляти с гел, приличащи на пиг-ита, говорят за „морала“ в журналистиката, държава, в която такъв като Цветанов пише закони за спецслужбите, докато Пеевски, Борисов и Цацаров му спазарявят оневиняването на трета инстанция, държава, в която премиерът се държи като тъпа редова мутра от люлинска наказателна бригада, е държава на идиотите. Защото само олигофрени могат да гледат всичко това и да мълчат, подлагайки си задниците да ги е….
Велизар Енчев: Македонската опозиция от 1991 г. беше създадена от българската държава
Парламентът прие 4 противоконституционни закона. Законът за управление и функциониране на националната сигурност е един от най-фрапиращите. Всички партии гласуваха за да се предаде разузнаването на премиера. Ние сме премиерска държава от 20 години вече. Позицията на БСП е колаборационистка, което докарва и спада в доверието към тях, каза лидерът на гражданското движение „Българска пролет“ Велизар Енчев в ефира на ТВ7..........
РЕФОРМАТОРСКАТА ВИЗИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ..

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ КЪМ ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ: "С МУТРИ НЯМАМ ДИАЛОГ

Обсъждането на проектозакона за НСО днес в пленарна зала е нажежило страстите между депутатите. Стигнало се е до обидни реплики и подмятания от страна на ПГ на ГЕРБ срещу независимия депутат Велизар Енчев, който е изразил несъгласие с приемането на закона в такъв вид. Във фейсбук Велизар Енчев споделя, че от два месеца с депутатите на ГЕРБ са в "състояние" на открита война, поради тоталното различие в ценностните системи.

"През цялото време на изказването ми срещу закона, който предвижда гавазите от НСО да използват оръжие, белезници, палки срещу граждани, депутатите от ГЕРБ подхвърляха обидни реплики.
Поради това, след слизането ми от трибуната, на пътеката, се обърнах към крещящите към мен от парламентарната група на ГЕРБ и им отвърнах: "С мутри нямам диалог".
Ето моите думи, които вбесиха герберите:„Още едно възмущаващо нещо - в проектозакона за НСО пише, че се забранява използването на физическа сила срещу малолетни деца и бременни жени. Да се третират бременни жени и малолетни деца като потенциални мишени и това да се записва в закон, е възмутително, това е нацизъм. Който гласува този член в закона, слага голям грях на душата си, защото ще даде извънредни права на НСО, превръщайки я в преторианска гвардия..."
Всъщност от два месеца депутатите от ГЕРБ и моя милост сме в състояние на открита война.
Иначе и не може да бъде. Става дума за тотално различни ценностни системи.
На война като на война.

Ето писмо, което получих от човек, чието име и населено място ще спестя:

"Господин Енчев,

Пиша Ви по повод Ваш пост във Фейсбук относно изказването Ви в парламента за закона който предвижда НСО да използват оръжие. Наскоро, някъде около Нова Загора, прибирайки се от дежурство на турската граница загинаха при катастрофа двама гранични полицаи от Кюстендил. По същия повод в нашия град се коментира, че буса, в който са се движили полицаите, докато изпреварва камион, е бил настигнат от кортежа на Лиляна Павлова. Шофьорът на буса се притеснил че го натискат отзад (може би със светлинни сигнали) и опитвайки се да даде път, закача камиона, следва жестока катастрофа с двама загинали и 5 ранени полицаи.
Това Ви го казвам, защото всички знаят как се движат въпросните ескорти.
Не зная дали е истина, защото само присъствалите знаят точно какво е станало, но така се говори в ...."
image


ЗАЩО БОРИСОВ ДАДЕ СЪГЛАСИЕ ЗА ШЕФ НА "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН ВЕЧЕ УВОЛНЕН ЗАРАДИ СЕРИОЗНИ КОРУПЦИОННИ СХЕМИ ПРИ ШОФЬОРСКИТЕ ИЗПИТИ? ДА ЧАКАМЕ ПОСОЛСТВОТО НА ГЕРМАНИЯ ЛИ ДА СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА, ОТНОВО?

ИЗЯЖ ДЪРВО, НАПРАВИ ДОБРО: Иди си с добро, ПОДАЙ ОСТАВКА Новата му далавера: 30 000 лв НАРОДНА ПАРА за изложба в която участва КУЧЕТО му ЛАЗАР





Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304102
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930