Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2018 08:05 - Ние и Възнесението
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 6501 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 30.11.2018 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                                                   
                          Физика, химия, биохимия,  генетика

Под влияние на поток от елементарни частици, идващи от външното пространство, молекулярният състав на ДНК се променя, разкривайки нишките - спирала на молекулата (кръвта говори за  промяна буквално пред очите ни). След това нуклеотидът образува бързо  временно съединение, което играе ролята на динамичен резектор (сплитер). Пентатритмичният нуклеотиден пръстен на ДНК преминава в шестчленни структури от тип кварк-пръстен-муонада тип. Под влияние на елементарна частица се появява "микровъзбуждане" на пенторитмичния пръстен .

Бърз жив селектор на съединението е нуклеотид с шести член "Н" (водород), който е вмъкнат в пръстеновидната междина. Чрез въвеждането на нови членове, системата за ДНК губи своята стабилност. Но тя придобива мобилност. Това състояние продължава няколко секунди. Това е достатъчно, за да се запомни възможността за промяна и последваща промяна.
Фрагментът на нуклеотида на съвременната ДНК , който извършва разделянето и планалното свързване, е разположен вертикално .


В областта на сгъстените, сублимирани енергии, където законите се променят и времето като такова изчезва, тук се раждат пакети от муонати и елементи от органични киселини. Сливането на елементите на органичните киселини и муонатите възниква при специфични условия, които се определят директно от еритроцитите , доставящи тънкоенергийни агенти, за да се създаде необходимата реакция. Муонатите са синтез на принципа на Хайзенберг за неопределеност и основните принципи на химия. И времето, през което съществуват муонитите е достатъчно, за да се създадат и свържат атоми на новото вещество.

Как става това? Комбинаторните блокове на органичните молекули в структурата им имат няколко свободни електрона, за които реакцията започва. Свободната връзка е мощен магнит, докато молекулата и частицата отделят тънкоенергийно образувание (близнак), което свързва различни страни, защото съдържа части от всяка страна. И двата липиди и пептиди могат да възникнат в зоната на "кръстосано свързване" и друга органична химична реакция може да се появи като ядрено-органична каскада.

Има междинна матрица между човека и огнената Протология, която извършва такива реакции. Когато човек достигне определено духовно ниво, то тази матрица навлиза в кръвта му (до този момент вече са изградени мионни връзки в органичните съединения). Докосването и взаимодействието на плановете ( огнен и физичен) ще дадат невероятна картина на следата от огнената матрица. Аюрведичната медицина нарича тази матрица единична молекула или AgniOhm . Агниом молекулата, по силата на нейното проявление, няма ясно определени (т.е. стабилизирани или стационарни) граници. Всичко зависи от условията на проявление. 

Пространствената ДНК молекула по отношение на Agnioma може да бъде представена от додекаедър, чиято страна е проекционна матрица за последващо сканиране. 
С влизането в организма на AgniOm, се създават условия за създаване на по-редки сло- еве в кръвта, за да се осигури проникването на космическите лъчи на Висшите планове в самия човешки орган (което се наблюдава днес). Така че кръвта е олекотена и физичното тяло е декомпресирано.

 Многобройните модели на природата се основават на фрактална симетрия, която се проявява  чрез активни спинни траектории по време на въртенето на елементарните съединения, включително молекулата на ДНК. Същността на ДНК и същността на спусъчното пространство са еднакви. Ротацията на ускорените с въртене атоми се прехвърля на нискоактивни връзки. Загрявайки се, те определят темпото за своите съседи. Това са вашите и така до безкрайния процес на предаване на движението. Тялото започва да се движи и например ръката се издига. Това е долната част на прожекционния спусък - ускорено пространство. Горната част води до реализирането на Fiery Prostois, която е в основата на квантуваните диалози,които формират основата на всяка молекула или съединение, независимо дали е на "плътно" или "фино" ниво. И органичните съединения по същество са определени нива на квантувани диалози, които във философията се наричат ​​"Акаша".

Но молекулата на ДНК не живее "сама", позволява човешка намеса под формата на нейното намерение. Учението на древността говори за силата на човешкото съзнание; съвременната физика ще каже, че човешкото съзнание е измерима енергия. Предходното заключение ще говори за наличието на небиологичен компонент в ДНК. Оказва се, че използването на намерението позволява магнитно препрограмиране на клетките, което всъщност решава проблема за подмладяване на тялото. И това не е фантастика, това е реалността на нашето време.

Тъй като е заобиколена от фина кръвна субстанция, на по-високите равнини тя се разгръща в огнено цвете, наречено Меркаба. Човешката кръв е много по-сложна както вътрешно, така и отвън, комплексът от натрупвания и трансформации  все още предстои да бъде изучен. Но съзнанието на кръвта - тя не се взима предвид в процесите, въпреки че тънкият компонент на кръвта свързва човечеството в една единствена среда на живот и съзнание. Това може да се види например в речта, която е един от причинителите на активното проявление в образуването на някои аминосъединения.

Състоянието на кръвта на организма зависи пряко от нивото на вибрацията  . Интонацията на дисонанс или вътрешно разтърсване, настъпващо при умишлено невярна информация, променя състава на кръвта. В допълнение, човешката реч влияе върху градиентите  на вътрешното кръвно налягане. Пример за това е отказ или несъгласие с събеседника, а след това се образува стабилно (стабилно) кварково-синхронно едностранно поле в човешкото тяло, действащо като заключващ момент. Има нарушение на логическите неврон-муонни връзки и незабавно се  засяга кръвта.

Промените на еритроцитите и радиацията имат сериозно въздействие върху мозъчната кора, кръвоснабдяването на кръвоносните съдове и съществуването на човек като индивид. Формулата и формата на еритроцитите са спусъкът, който е необходим за "четене" на ДНК молекулата, особено на големите й сегменти, които нямат инструкции за производството на протеини.

Комбинацията от химията и фината физична равнина се проявява във феномена на хармонизиране на структурата на средния слой на амина или така наречената прото-мисъл на енергийния носител. Материята се дублира в квантувани диалози, които съхраняват цялото динамично ниво на проявление на конкретно вещество в условно ограничен район. Ограничението се постига чрез границата на вибрации на аминокиселините и техните основни летливи съединения.

Комбинацията от молекули, синтезирани чрез взаимовръзката на водородни атоми и аминокиселини, отваря досега неизследван регион, граничещ с много съвременни науки. Когато химията и биологията се комбинират, откритията са точно пред вас.

Квантирането на под-нива на пептид-липидните вериги е напълно нова област на изследване на общата химия на мислите. Корекцията на типичното състояние на кварко-муонното поле няма да бъде възможна, ако дисбалансът на пептид-липидните вериги, се състои в проникването на елементи във всеки друг, както при прилагането на прозрачна проследяваща хартия. Един чертожен елемент се следи визуално и химически с друг, образувайки двойна структура. Така се ражда друго вещество.

Гамаглобулинът е най-високата конволюция на органичните молекули, участващи в трансформациите на структурата на обменния кварк, заедно с физико-химичните съединения. Развитието на молекулите на гамаглобулин идентифицира най-високите протеинови прогнози върху човешката мозъчна кора. Гамаглобулиновите вериги на кварк-пептидните региони се комбинират на основата на муонните компоненти на плазмата на левкоцитите.

                                            Как се ражда човек?

Индиго децата, представителите на новото човечество, имат променена генетична структура. Какъв е метаболизмът в телата на майката и детето? Какво представлява биоценозата и защо е толкова важно да се знае структурата на тънките планове на структурите, които са въплътени?
Какви са новите вибрации и как влияе тембърът на гласа при общуване с новите деца? Как да помогнете на новородено да запази паметта си напълно оперативна (тя вече е спасена, но работата на детето с него е трудна, поради инертното съзнание на неговата среда)?
Как да чуем истинското име на детето, звука, който той носи в това въплъщение?

Невъзможно е да крещим на децата - комбинираният физико-химичен акустичен анализ на тялото на детето се променя, съставът на кръвта  започва да се променя. Когато му крещят, полярността на еритроцитите се променя, едва след това се възстановява.
Тънката енергийна мрежа е мрежа от мисли и идеи. Това е финият материал, който преминава в съзнанието на ниво интуиция и по-дълбоко. Това е следа от огнена мисъл. Всеки човек има такава златна мрежа - единственият въпрос е неговото развитие. Но всяко съзнание има латентна връзка с глобалната ноосфера. Самата връзка е осем- образно въже, двоен контур. С краищата си, закръгляването лежи върху граничните зони, а центърът на пресечната точка е в средата на равновесието на двете системи. Тази точка се нарича точка на живота (фиг.5).


image

Това е куп звездни вибрации. Тази точка е енергийно-вибрационен, емоционално-чувствен център на целия ни живот. Също така може да се каже, че тази точка е в най-чистата и звъняща цялост. Размерът на точката не е такъв, тъй като не се намира във физичното пространство,  дори и във  фината равнина. "Краката" на точката (фигура 6), която директно се възприема от човешкото тяло, се появяват на фин план.  

Колкото по-високо е нивото на човешкото съзнание, толкова по-меки са шлаките в тялото му. Те често се разтварят сами, оставайки незабелязани.

И на най-високото духовно ниво системите на кръвоснабдяване, въртенето на огнените молекули, алфа протеините и уринните структури са преплетени.

Божественият произход на косата

Разбира се, косата е един вид вселенски приемници,пропускащи  огромна информация. Тяхната структура, отчасти куха (по оста на симетрия),  служи като високочестотен резонатор, който работи за получаване на ултра-къси вълни. Вибрациите на космическия вал се предават на крушки, които са гъсто свързани с съдове. Кръвта е променена - възприемайки новото вибрационно ниво, червените кръвни клетки са групирани, отнемайки нови структури в себе си.

Всичко е взаимосвързано.

Косата  се усуква - по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка. Това бавно въртене на растежа на космите не е случайно - това е ехо на космическия звук. Обикновено местоположението е по часовниковата стрелка, по-рядко - срещу. Това означава, че в първия случай човек може да възприема само вибрации от земния тип.Вторият тип засяга по-високите нива.

При коригиране на високо ниво (всички по отношение на текущото ниво на човек), структурата на косата и особено нейните корени започват да се променят. Корените стават еластични и разноцветни, започват да приличат на морска гъба. Те са пълни с космично вещество, което причинява трептене на косата  на високо ниво дори при обикновени земни условия. След корените на косата се издига цялото тяло.

Цвят на косата - това е  енергийният отпечатък на човек, неговите основни параметри.Видът на косата също е различен - крехък и крехък, дебел и рядък, силен и красив. Всичко това идва от условията на разпределение на тънките енергийни вибрации, а също и от правилното натрупване на приетите енергии от тялото. Всичко трябва да се случва гладко и без прекъсване; ако те се наблюдават в тялото (по различни причини), тогава картината на организацията на самата коса ще бъде нарушена.

Когато един човек е развълнуван или особено напрегнат, той започва да заглажда косата си, започвайки от задната част на главата или отпред. Активирането на косата на гърба на главата, съответства на приемането на радиация, а отпред - активирането на това, което трябва да бъде предадено. Работи тандем "дай - вземи".

Определено подстригване. Носенето на дълга коса е великолепно,грациозно. И не защото шията е тежка. Разбира се, това не е догма, принуждавайки се да бъде така и единствен начин. Това е вътрешна същност на организма, което е естествено за него. Къса прическа - подвижност, бързина, но без драскотини. Въпреки, че те могат да бъдат получени, ако косата е остригана неграмотно.

Ако почти напълно обръснете гърба на главата си, тогава лицето става слабо увредено. Човек не става глупав, той просто временно може да възприема  ограничена информация. Ако си бръснете челото - това е подобно на загубата на вкус, зрение, докосване. Човек постепенно губи ориентацията си в света, което означава енергийна дезориентация. Като цяло, твърде късата прическа неблагоприятно се отразява на енергийното ниво на човешкото развитие. И ако се поддържа, тогава постепенно по принцип е възможно да се спусне до нивото на деградация на индивида.

Когато косата се реже, започва образуването на енергийното поле, обгръщайки главата. Когато структурата на косата се счупи, енергията се разнася, не се обработва и не се прехвърля правилно в пространството. Но има една особеност. Колкото по-къса е косата, толкова по-трудно е да се възстанови, т.е. да расте, намотава, обръща и да продължи работата си за обработка на информацията. Косата може да бъде отрязана, когато достигне зрелостта си и не повече от половината от височината. Много къси прически не се препоръчват. Разбира се, по-лесно е да се измие такава глава, но тя губи естествената си защита и губи енергийния обмен с  ноосферата .

"Сексуалната" зрялост на косата е свързана с узряването на организма като цяло. Не се препоръчва да подстригвате деца на възраст до седем години ( бележка: децата индиго имат свои собствени характеристики!).

Съществуват по-строги изисквания за дължината на косата - можете само да ги махнете леко от слепоочията и челото, но в никакъв случай не докосвайте задната част на главата. В противен случай има прекъсване на постоянната обмяна на бебето с неговия свят. Това може да е изпълнено с драматична промяна в характера, могат да започнат болести, които не са характерни за малкия организъм. Това е така, защото преди 7-годишна възраст бебето все още не е официално, т.е. енергийно родено. Пъпната връв от висшите планове на последния му престой все още не е изчерпана. Добър знак за присъствието на тази пъпна връв е т. Нар. Копринена козина, като пух. Тази пухче показва непрекъснатия процес на формиране на земната структура на възприятието на детето.

След седем години и  можете да отрежете косата на бебето си за първи път, но отново внимателно да заобиколите областта на гърба. Можете да отрежете отстрани и да оформите зоната на челото. След седмата година детето ще се научи да превежда мислите си съзнателно. Стригането на коса в ранна възраст нарушава връзката с тънките планове, когато детето няма откъде да получи информацията, от която се нуждае. И не може да се предпази от силните вибрации, идващи отвън. Тъй като амортисьорите са косите му, много бебешки пух. Те създават вид енергийна възглавница, подобно на каска , плътно обгръщайки всички жизненоважни области, разположени в главата, особено задната част на главата.

Косата помага за регулиране на вибрационния ритъм на червените кръвни клетки; те вибрират с кръвните клетки и помагат за общото кръвообращение на кръвта през капилярите на тялото. Имунната система е пряко свързана с косата. Всъщност това е същата акустична настройка. Вътрешното резонансно прехвърляне на вълни в косата позволява определен интервал от време, за да доведе тялото до ново ниво.

Комуникация от косата  до останалата част на тялото чрез кръвта. Кръвният компонент - водата - може да промени състава  като магнит. Капилярите обгръщат  и осигуряват резонираща информация. Имунодефицитът  е признак за това, че има  отрова  в кръвта. Въвеждане в кръвта на различни лекарства не е толкова добро, колкото изглежда. Антибиотиците убиват микрофлората в кръвта. Имунитетът, като такъв, се постига в детска възраст, като се обгрижва детската коса.

Съвременната наука все още не е открила връзката между кръвта и косата.  

съкр.копие и превод от http://vrata11.ru/shkola/tvorchestvo/alkhimiki-dushi-i-tela/2011-03-15-14-49-46




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - На 1,2,3,4: Като не можеш да понесеш много знания, не се напъвай, блогерке многоименова.
30.11.2018 15:16
Погледай се до утре, защото после няма да те има.

Ето и отговор до теб от Дивна8, но ти не четеш такива неща нали?

Приятно ми е да се запознаем ;
Аз съм блогерката divna8
Не зная защо обвиняваш bven, в многоименност?!
По-старите блогери ще потвърдят, много от тях ни знаят и от реалния свят...
Приятелки сме, но сме две отделни личности, които не страдат от шизофрения ;
Бъди щастлива със себе си, за да не се заяждаш с хората безпричинно ;
Желая ти щастие и късмет в реалния живот!!!
цитирай
2. karamelita - Днес преди два часа слушах едно и...
30.11.2018 19:14
Днес преди два часа слушах едно интервю с един гугу,поддържник на възнесението и една госпожа - специалист психолог.Психоложката каза,че при нея постъпват вече доста хора,получили психични отклонения и то сериозни след занимания от този вид и това замисля сериозно специалистите,че става дума за опасна шарлатания,увреждаща здравето и годността за нормален живот в обществото на много хора...имало опасност от психовъздействие и манипулации на личността...Аз от своя страна се чудя на глупостта на хората,които не си гледат работата и ангажиментите ами се захващат с това и оставят в ръцете на гурута...и накрая откачат...Каква работа имат по такива съмнителни места!!!За какво им е тази щуротия.Онзи гуру никак не беше станал по млад,нито на кристали,нито светлинно същество или ангел...само дрънкаше неща подобни на горенаписаните...Доколкото знам - ангелите са представители на чужда цивилизация и живеят в друго измерение,те не са хора, а извънземни и са високи по 3 -4 метра...анунаки може би,хора с крила.
цитирай
3. bven - karamelita, хубаво е човек да слуша радио.
01.12.2018 08:53
Как видя, че говорещият гуру няма крила или не е кристал?
Освен радио, 21 век е богат на много новоиздадени книги. За ангелите, промените, духовният път на човека. Който желае, може да чете и корегира знанията си.
Благодаря за веселия коментар.
Приятно е човек да започва с настроение деня:)))
цитирай
4. lexparsy - Благодаря за изчерпателната ин...
02.12.2018 09:53
Благодаря за изчерпателната информация.
Прочетох с интерес доводи които никой не би разбрал ако не ги чувства вътрешно...
Поздравления.
цитирай
5. bven - На 4:lexparsy, радвам се, че ти харесва мнението на В.Миронова за промените,които ни подлагат на изпитания.
02.12.2018 19:05
Някои ги приемат, други ги чувстват, трети наблюдават отстрани - всеки по собствен начин възприема случващото се. Но то е част от живота на Земята и Космоса, а ние сме космични същества. Би било добре и написаното да остави впечатления у младите родители, гледащи и възпитаващи децата си. Всеки според възгледите си.
Благодаря за изказаното мнение.
Желая хубава вечер:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868956
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава