Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2021 18:19 - Счетоводителката на мафията обяви част от размера на рекета
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 916 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 15.02.2021 19:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Няма скрито покрито! Всичко се прави за благото и в услуга на робите. Размера на рекета е обявен в публикуваното на 9-ти февруари, на сайта на Министерство на енерГЕПИката нещо наречено "СТРАТЕГИЯ ЗА УСТОЙЧИВО ЕНЕРГИЙНО РАЗВИТИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО 2030 ГОДИНА С ХОРИЗОНТ ДО 2050 ГОДИНА".

Вчера в "Сиренцето за капана вече си го купувате сами" ви показах проектния баланс на всички видове енергия за близките 30 години. Не сте го видели? Бегом марш!

Днес ще ви покажа единствено разбивката на перото ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН БАЛАНС, който е само част от общия енергиен баланс. За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимката, ако трябва и втори път.

image

Първо уточняваме, че разликата между БРУТНО и НЕТНО производство представлява размерът на загубите по мрежата, които в световен мащаб са от порядъка на малко повече от 8%, от БРУТНАТА продукция. Съдейки от подадената от счетоводителката информация през изминалата година размерът на загубите по мрежата в България са възлизали на 9,3% от брутната продукция. Добрата новина е, че към средата на века тези загуби ще са в размер на едва 3,7%. Според счетоводителката на мафията Нуша. Сигурно ще подменят част от мрежата със свръхпроводници? Цъ-цъ-цъ-цъ....!

Следва уточняване размера на рекета! Вълнувате ли се? Не чувам гласове ;-)
За целта определяме, че Нетната продукция = Износа + Крайното потребление. В посочения баланс отсъства графа ВНОС, защото (из)родната политико-енерГЕПИйна мафия не обича да плаща за чужда стока. Тя иска да сбира само плащания за нашата стока.

Сметнахте ли вече, колко прави Износа + Крайното потребление? Кой? Кой пръв го направи? Не виждам вдигнати ръце ;-) Сравнихте ли сумата, която сте получили с Нетната продукция? Кой? Кой беше пръв? Еднакви ли са сравнимите числа? А? НЕ СА? Аре сига ве! Май се шегувате? Ама верно ли не са равни? Не се изпълнява знака за равенство от простото уравнение, дето го разписахме по-горе? Аре сига ве!

Нетната продукция е по-голяма от сумата на Износа + Крайното потребление? Производството е повече от сумата на износа и потреблението? И к"о пр"а"им ся?  А?

Аааааа........! Сетихте ли се? А? Сетихте ли се? Ама вЕрно ли? Ами честито тогава!

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! Любителите на конспирацията да не се напъват на тема, че таблицата не е цялата и аз съм я изрязал, за да ви лъжа и манипулирам. Да, изрязах, но само несъществената част, за определяне размера на рекета. Изрязаната част от таблицата показва количествата електроенергия, която ще се произвеждат по видове горива или източници на енергия. По днешната тема това не ни върши работа.

Размерът на рекета, който ще пресметнете и получите по данните от горната таблица е само част от общия рекет, защото мафията няма да се откаже от дял и при течните горива, а също така и при горивата за отопление.

Георги Котев











Гласувай:
5



1. karpis - За Търтелушето.
15.02.2021 19:50
Търтелушка,
глуповата,ама който трябва слушка,
със замах енергото затри,
кинтите лукаво скри!
И кат секретарка на произвола,
тръгна да разсипва и волейбола!
П.п.Таксичка комбинирано производство се отнася само за ползващите услугите на ТЕЦ,но е включен и в цената на потребление на ел.енергия,която дори малкото останали бабки на село плащат!То всъщност го плаща всеки потребител на ел.енергия,ама за туй Търтелушето услужливо си трае!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833570
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031