Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2016 09:14 - Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа - положението днес
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1033 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 28.08.2016 09:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://forums.pravoslavie.bg/viewtopic.php?f=32&t=3397&start=255

дотук са 18 стр. ето това е последната:

 Инфилтратори. Така ги наричат в Израел и мисля, че по-точен термин не може да има.

---------------

Аз останах без думи от богохулното сравнение на инфилтраторите със св. Йосиф и св. Дева Мария. Това да се каже от някой светски човек, продажник на род и вяра, горе долу ще го разбера, но да се твърди от православен свещеник е скандално. Нима той, като православен свещеник не знае, че един от начините за разпространение на исляма е именно хиджра - преселение? Нима не знае кой е 5-тия стълб на исляма - джихад? Нима не е чувал, че те делят света на две: дар ал ислам и дар ал харб (светът на исляма и светът на войната), като вторият трябва да бъде покорен от първия? И в крайна сметка нима този свещеник не е българин, нима не е чел за 5-те века османско робство?
------

Защо терминът "бежанци" не може да се използва за тези лица и ако продължава да се използва, това е за заблуда и дезинформация? Те не са такива в Европа по силата на Конвенцията за бежанците, съгласно която бежанец е лице, бягащо от война в първата сигурна страна. В нито една съседна на България/Гърция/Италия страна, от където нахлуват, не се води война. Това първо. 
Второ, единствено в Сирия и части от Ирак се води война, но огромния брой от "бежанците" не идват дори от там, а от Афганистан, Пакистан, Бангладеш и разни страни от Африка, където няма военни конфликти. Та за какви бежанци говорим.
Трето: всяка страна има законни места за влизане в нея, наричат се граници. Ако някой иска политическо убежище например, минава през границата и заявава това си желание. 
Нелегалното нахлуване на територията на дадена държава, не през граничен пункт, а през долини и поля, е престъпление по силата и на закона, и на здравия разум.

Това са юридическите основания да не можем да наричаме тези лица "бежанци", а именно инфилтратори. Ако бяха истински бежанци, щяха да останат на територията на първата сигурна държава - Турция например, до приключване на войната в Сирия (но те не са и сирийци). 
И още: сред тях почти няма жени (минимално количество), почти няма старци, и няма никакви християни. А християните бяха най-безмилостно изтребвани от ИДИЛ в Сирия и Ирак, манастири и църкви, плод на хилядолетна култура (в т.ч. и манастира на св. Текла в Сирия), бяха или разрушени или превърнати в места за изтезания на християните.

Ако този поп ми беше приятел във ФБ щях просто да го засипя със фото материали за зверствата на милите му "бежанци" срещу християните в Сирия и Ирак и с разрушените църкви и манастири.

--------------

Това е от 2015, но е актуално и сега 
http://www.youtube.com/watch?v=bvnxJGzcbzM

----

А това е от тази година. Между другото този човек е от Ирак, но за него никой не дава пари и не ни проглушава ушите, че трябва да го интегрираме и да сме толерантни с него. Защо ли? Защото той нито има нужда от интеграция, нито на някой би му хрумнало да е "нетолератен" към него. Той просто е един от нас, макар и мюсюлманин. Отделете му време, защото трябва да се отграничава традиционния ислям от радикалния ислямизъм.

http://www.youtube.com/watch?v=mbb7y4lNjBY Christus vincit, Christus regnat, Christus imperat! Christus ab omni malo plebem suam defendat! pope Sixtus V Нагоре image Next Потребител Мнения: 2477 Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am Религиозна принадлежност:Православие Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот Next » чет авг 18, 2016 10:13 pm

Aurelia Felix написа:Нелегалното нахлуване на територията на дадена държава, не през граничен пункт, а през долини и поля, е престъпление по силата и на закона, и на здравия разум. В Народна Република България за такива нарушения имаше разследвания още на границата.
От Комисията Калашников.
Това само "за протокола".
В такава държава инфилтратори не може да има. Защото каквато и да беше, беше държава.
Съществителното държава идва от глагола: държа image
Какво се държи - тест за интелигентност... Не в силата е Бог, а в правдата! - св. Александър Невски Нагоре image Next Потребител Мнения: 2477 Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am Религиозна принадлежност:Православие Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот Next » съб авг 20, 2016 10:54 am

"Мы - гости Ангелы Меркель": немцев шокируют отказы беженцев работать ... "Ние сме гости на Ангела Меркел": немците са шокирани от отказа на бежанците да работят.

П.п. Искат същите пари, каквито взема немеца. Няма значение колко ги бива и изобщо дали ги бива. Не в силата е Бог, а в правдата! - св. Александър Невски Нагоре image Aurelia Felix Модератор Мнения: 4012 Регистриран на: ср авг 12, 2009 8:47 pm Религиозна принадлежност:Православие Местоположение: Il Foro Romano Контакти:  Свържете се с Aurelia Felix Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот Aurelia Felix » съб авг 20, 2016 9:28 pm

Много интересен анализ, мислим еднакво с доцента. http://www.youtube.com/watch?v=G2IaZ79QZZQ Christus vincit, Christus regnat, Christus imperat! Christus ab omni malo plebem suam defendat! pope Sixtus V Нагоре image prokimen Потребител Мнения: 1409 Регистриран на: пон мар 19, 2007 10:30 am Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот prokimen » нед авг 21, 2016 8:26 pm

Истината е казана директно и недвусмислено ясно, но нещата продължават и няма сила или авторитет, за да извиси обединяващ глас за реална съпротива. Струва ми се, че поне ако в София се организира един многоброен митинг с искане на отставка на президента и правителството, би било свидетелство за национална будност и може би политиците ще се позамислят. 

Доц. Иво Христов и други казват истината. БПЦ-БП се осмели да обърне внимание на власт имащите за мигрантите, чиято постъпка е безпрецедентно трезва църковна позиция, но в масовостта си народът се оказва неспособен да се зване за малкото. Затова отец Стефан и колегата му Добромир ще увличат повече и повече духове на отрицателната съпротива.

Позовавайки се на официалната църковна забележка за мигрантите, направена от иерархията към правителството, енорията на храма "Свв Кирил и Методий", ако бяха родолюбци и действителни християни, трябваше да направят литийно шествие сред арабизирания си квартал и да поставят началото на всенародни протести, но уви. Християнството в България е мъртво и нищо не струва всичката дейност на енорийския център към храма в софийския арабски квартал. Нагоре image Next Потребител Мнения: 2477 Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am Религиозна принадлежност:Православие Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот Next » нед авг 21, 2016 10:58 pm

В някои градове на Германия вече има "шариат полиция", която да научи или застави "мръсните като кучета" християни как трябва да се живее:
Германия: издержки толерантности (цъкате и слушате)

Или четете: http://politrussia.com/world/germaniya- ... nosti-340/ Не в силата е Бог, а в правдата! - св. Александър Невски Нагоре image prokimen Потребител Мнения: 1409 Регистриран на: пон мар 19, 2007 10:30 am Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот prokimen » пон авг 22, 2016 9:36 am

До ден днешен не мога да проумея акта на Меркел. Самата тя беше говорила преди миграционната вълна, че интеграцията на турците в Германия е провал. Като политик и човек имащ достъп до документи на разузнаването, тя е знаела много добре какво ще доведат мигрантите.

Ако бившата френска министърка на правосъдието Рашида Дати като кметица на 7 парижки район отправи критика на папския призив всяка римо-католическа енория да приеме мигранти и отиде на неделната меса в една католическа църква за да събеседва по проблема, давайки си сметка какво ще доведат мигрантите, то нима Меркел не си е давала ясна сметка?

Бедата е, че няма сила или власт, която да е способна да се възпротиви. Чехия, Полша и Унгария се опитаха да се противопоставят на Брюксел, но уви. Квотата е наложена дори за прибалтийските страни. Цяла Европа трябва да се превъзпита и има само две възможности - да си остане "мръсно християнско куче" или да приема послушно ислама.

Да пожелаем на двамата български свещеника безболезнено обрезание. Нагоре image Next Потребител Мнения: 2477 Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am Религиозна принадлежност:Православие Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот Next » пон авг 22, 2016 9:54 am

prokimen написа:До ден днешен не мога да проумея акта на Меркел. Много е просто, нарича се канцлеракт.

Ето малко превод: канцлеракт (увеличава се с клавиши "Ctrl" и "+").

Коментар по същество: Европа е окупирана от САЩ и е в позицията на васал. Не в силата е Бог, а в правдата! - св. Александър Невски Нагоре image Next Потребител Мнения: 2477 Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am Религиозна принадлежност:Православие Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот Next » чет авг 25, 2016 8:52 pm

Европа се отказва от християнството: Европа отказывается от христианства

П.п.: Доволно смислено филмче! Не в силата е Бог, а в правдата! - св. Александър Невски Нагоре image Next Потребител Мнения: 2477 Регистриран на: чет мар 29, 2012 9:19 am Религиозна принадлежност:Православие Re: Нашествието в Европа на т.н. "бежанци" - краят на Европа
  •  

Мнениеот Next » пет авг 26, 2016 10:16 pm

И да вярвате в конспирации, и да не вярвате, все тая. Като спокойно се публикуват тук небивалици, да взема и аз малко да се поразпусна. С факти. Не гарантирам за 100%, но и да са 80, пак е много страшно:

Атомните оръжия "направи си сам".
Минизаряди, които можете да произведете и в гараж.


".............От началото на годината три транспорта с отработено ядрено гориво в украинските АЕЦ, са тръгнали от Одеса през Черно море до Грузия, от там са минали през Турция в Сирия, и оттам до лагерите на Ислямска държава в Ракка и Мосул, където от тях са били произведени ядрени оръжия в лабораторни условия в местни университети, които имат оборудване за тази цел..................

............Ако уранът е "натоварен" с достатъчно водород може да започне ядрен процес. "Натоварването" на урана с деутерий над известно равнище също стартира верижна ядрена реакция. Така се елиминира проблемът с така наречената "критична маса", която се нуждае от големи количества ядрен материал. Сега милиграми уран могат да се използват за производството на оръжия с размерите на оръжейни патрони.

1. Първото поколение ядрени оръжия вече са стари над 70 години. Те бяха ураново-плутониеви, много мръсни и много неефективни. Една нормална бомба от първо поколение освобождава около 20 килотона енергия, използваща около 8 кг уран-235 или около 1000 кг естествен уран.

2. Второто поколение ядрени оръжия бяха с гигантски мегатонни размери, двустепенните водородни бомби. Твърде големи, за да бъдат използвани.

3. Третото поколение ядрени оръжия бяха миниатюризираните оръжия на 60-те и 70-те години на ХХ век, използвани в американските ракети Trident и Minuteman.

4. Четвъртото поколение оръжия бяха неутронните бомби от 80-те години.

5. Петото поколение бяха въведени на бойното поле през 90-те години и вече не се нуждаят от допълнителна уранова среда. Това рязко намалява вторичният ефект на радиация и не се нуждае от достигането на критична маса. Тези най-нови оръжия от 5-то поколение имат ограничен радиоактивен ефект. Това ги прави най-доброто оръжие за модерните армии и за държавно спонсорирания тероризъм............." Не в силата е Бог, а в правдата! - св. Александър Невски  



Гласувай:
0



1. elianna - !
28.08.2016 09:02
Защо терминът "бежанци" не може да се използва за тези лица и ако продължава да се използва, това е за заблуда и дезинформация? Те не са такива в Европа по силата на Конвенцията за бежанците, съгласно която бежанец е лице, бягащо от война в първата сигурна страна. В нито една съседна на България/Гърция/Италия страна, от където нахлуват, не се води война. Това първо.
Второ, единствено в Сирия и части от Ирак се води война, но огромния брой от "бежанците" не идват дори от там, а от Афганистан, Пакистан, Бангладеш и разни страни от Африка, където няма военни конфликти. Та за какви бежанци говорим.
Трето: всяка страна има законни места за влизане в нея, наричат се граници. Ако някой иска политическо убежище например, минава през границата и заявава това си желание.
Нелегалното нахлуване на територията на дадена държава, не през граничен пункт, а през долини и поля, е престъпление по силата и на закона, и на здравия разум.

Това са юридическите основания да не можем да наричаме тези лица "бежанци", а именно инфилтратори.
Ако бяха истински бежанци, щяха да останат на територията на първата сигурна държава - Турция например, до приключване на войната в Сирия (но те не са и сирийци).
И още: сред тях почти няма жени (минимално количество), почти няма старци, и няма никакви християни. А християните бяха най-безмилостно изтребвани от ИДИЛ в Сирия и Ирак, манастири и църкви, плод на хилядолетна култура (в т.ч. и манастира на св. Текла в Сирия), бяха или разрушени или превърнати в места за изтезания на християните.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171943
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031