Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2018 03:12 - Дончева: Борисов може да загуби доверието на много хора, когато научат колко се е облагодетелствал!
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 447 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.03.2018 03:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Според нея властта е задължена да спре сделката, изтъква тя
 

Оставката на министър Теменужка Петкова не затваря проблема, бе категорична е лидерът на "Движение 21"

 

 

Премиерът Бойко Борисов може да загуби доверието на много хора, които са го харесвали въпреки всичко през годините, когато тези хора узнаят колко се е облагодетелствал от властта.

Тази теза разви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Дончева коментира скандала покрай сделката с ЧЕЗ и дали той има потенциал да събори правителството.

 

Тази сделка с ЧЕЗ би осъмнила дори голяма част от този милион и двеста хиляди души, които харесват Борисов, категорична бе Дончева. Според нея властта е задължена да спре сделката.

Оставката на министър Теменужка Петкова не затваря проблема, бе категорична Татяна Дончева.

 

"Никой не иска да се изправи срещу тримата силни на деня, които са се самозабравили, които преразпределят собственост, но и я крадат", каза Татяна Дончева. И припомни, че същите хора, които сега искат да купят ЧЕЗ, преди няколко седмици са придобили Общинска банка.

 

"Гинка от Съединие дойде, защото те не считат за нужно поставените лица да изглеждат правдоподобно", продължи Дончева. Според нея "те не крадът, те концентрират собственост".

 

Татяна Дончева нарече премиера Бойко Борисов "високо артистичен политик".
 

Татяна Дончева: Сделката с ЧЕЗ е сключена със съгласието на Бойко Борисов

„Аз съм юрист, но не съм пенкелерист“, коментира в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Татяна Дончева относно това може ли сделката за продажбата на ЧЕЗ да бъде прекратена.

„Сделката с ЧЕЗ е едно голямо безобразие, извършено от хора, които овладяха държавата в много по-голяма степен, отколкото обикновените хора искат да си представят. Ясно е кой стои зад такива сделки. Крайно несериозно е да се твърди, че сделката е била по чешкото право, както твърди Гинка“, каза Дончева.

Тя напомни как „царчетата“ са измислили приватизацията на енергийните дружества. „Искането държавата да притежава енергийните дружества е супер важен въпрос за мен, не като политик, а като гражданин“, обясни тя.

 

„Тази сделка е сключена със съгласието на Бойко Борисов. Кога и какво ще получава е друг въпрос“, смята Дончева и добави: „Спирането на такава сделка ще предизвика тежък конфликт между Борисов, Доган и Пеевски“. „Каква е самата Гинка? Вчера чух да казва, че е много обидена. Гинка не е от Пазарджик, а е от Стамболийски. Баща й е щатен комсомолски работник“, съобщи Татяна Дончева

 

 

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171775
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031