Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2018 16:28 - НАГЛОСТ - Еврокомисар Вера Йоурова поднови лобисткия натиск за Истанбулската конвенция
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 629 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.05.2018 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Истанбулската конвенция не принуждава държавите членки да я приемат и не принуждава държавите да приемат браковете между лица от един и същи пол, което беше в центъра на дебата в България и други държави членки. В това увери европейският комисар по правосъдие, потребители и равнопоставеност между половете Вера Йоурова дискусия с граждани на тема „Насилието над жените: отговорът на ЕС“, която се проведе в София. image

 

"Мислих, че може би трябва да дойда отново в България и да се разбере защо подходът на много хора от вашата страна е толкова критичен към Истанбулската конвенция", призна еврокомисарят, предаде БГНЕС.

По думите на Йоурова конвенцията е много практически ориентирана. „Това е много ясно законодателство, което е насочено към насилието. Във всички държави членки на ЕС жените в една или друга степен са били обект на насилие и нещата не са се променили много през последните години. Трябва да съчетаем различни мерки как да намалим това насилие, как да се помогне на жените и децата в семействата. Имаме законодателство, имаме и много други мерки, които могат да ни помогнат днес“, коментира еврокомисарят.

От друга страна, тя заяви, че ЕК не оказва натиск върху никоя държава, а съвсем честно се опитва да убеди държавите да ратифицират Истанбулската конвенция. 

Според Йоурова славянските държави не правим разграничение между полова идентичност и сексуална ориентация. „Джендърът е конструкция, която е определена допълнително като полова идентичност. В своята работа много стриктно разграничавам полова и сексуална ориентация. Може би в някои случаи е имало погрешен превод на това, което правя“, посочи тя. 

Йоурова подчерта, че „има много жестоки данни” по отношение на домашното насилие в ЕС - 1 от 3 жени над 15 години в ЕС става обект на насилие в една или друга форма.

„Аз съм убедена, че за мъжете е важно да си представят следното-какво ще стане, ако това насилие е упражнено срещу техните дъщери. Нито един от мъжете, с които съм говорила не желае дъщеря му да е обект на насилие”, заяви още еврокомисарят.

 

 БЪЛГАРИЯ СУВЕРИНИТЕТ НЕ ПРОДАВА!!!!!!!!!!
 

Айде, айде! на 30.04.2018 в 17:06 С какво ИК помага на изнасилваните от африкански мигранти и емигранти на германки, холандки, англичанки...............? Ако я слушаме тая лъжкиня ще трябва да приемем че жените в ЕС масово се подлагат на насилие и че европейката е с по-малко права от мюсюлманките в Саудитска Арабия или Йемен! Ай сиктир!  

Мира на 30.04.2018 в 17:12 Пак се започна, но беше очаквано. Срещу насилието над всякакви хора е напълно достатъчно да има закони във всяка държава и те да се спазват! Перверзната конвенция с нищо няма да помогне точно срещу насилието. Омерзителен диктат на бюрократичните евроинституции!  

Българина на 30.04.2018 в 17:13 Ние тук не бием жените си, там където е измислена и където я приемат явно имат такъв проблем нека сия четат от сутрин до вечер и дано си решат проблемите..... Тая пача ако дойде пак наистинаще отнесе някой тупаник в духа на конвенцията, нежен и от сърце. Тази пача явно признава че в ес нямат закони срвщу насилието и живеят някъде 14 в! Ще ги изненадам че в България жените са равнопоставени с мъжете от преди робството, конституцията и ЕС... Така че чиба мръсна мастия  

Kubis на 30.04.2018 в 17:33 В самото начало на материала прочетох „Истанбулската конвенция не принуждава държавите членки да я приемат и не принуждава държавите да приемат браковете между лица от един и същи пол”. Тогава от какъв зор тая кокона пак да ни убеждава колко е хубаво да приемем тази ИК. Тази конвенция е за ненасилие, защо ли това усърдно притискане да бъде приета ми прилича на едно истинско насилие. Нима коконата не знае, че в България има всички необходими закони против насилието освен над жени, деца и над мъже, което в ИК го няма. Ако не се спазват тези закони са виновни управляващите. Но сегашните не спазват даже Конституцията и какво от това, съдът и прокуратурата си мълчат.  
икн на 30.04.2018 в 17:37 Тая джендърка по етнос, каква е?  
Мунчо на 30.04.2018 в 17:37 Масово отговорните българи , някои партии ( БСП , част от т.н ,, Патриоти " и други ) , БП ЦЪРКВА отхвърлиха ,, Извратената конвенция " . Точка . Вера Йоурова да не се занимава с проповядване на антихристка дейност и содомия в България . В нейната си родина да се занимава с морално разлагане , педерастия , травестизъм , лесбийство и всичката гадост , хитро пробутани в гнусната конвенция . А , относно насилието над жените - убеден съм , че в България по този въпрос съществуващото законодателството е в пъти по-добро от глупотевината ,, Истанбулска конвенция "  
Чехкинчето на 30.04.2018 в 17:53 Това са кадрите на ЕС! Отива право към съдбата на СИВ. Същата работа. Никаква разлика, даже по-зле предвид джендъризма на двойните стандарти, който беше /поне/ недопустим в СИВ!   Отврат! на 30.04.2018 в 18:01 Сега разбирате ли защо протектората "Бохемия и Моравия" трябваше да е част от Райха. Както и Полша да я няма на картата. Ползват тези държавички с измислена държавност за прокарване на англо-сакската геополитика и за налагане на античовешки "стандарти". По ИК. Йоурова, бас държа, е със захранена сметка някъде по офшорните зони. То е ясно кой плаща "музиката". Ленгли. И МИ-тата. И Германия е вече джендърска! Щом вкараха в панделата 100-годишния счетоводител на Аушвиц, сякаш счетоводството само по себе си е престъпна дейност. Само от Изток може да ни извадят на светло. От тоталната корупция при "залезът на Запада". По Шпенглер.  

айде марш!
 на 30.04.2018 в 18:10 Я се разкарайте с тая ваша конвенция! Стига сме мислили за педерасите, нека мислим за нормалните хора.  

Къде е тук другаря Борисоф с на 30.04.2018 в 18:35 неговият МЕИЛ-“няма мърдане,гласувайте ДА!Къде е нашият крал -слънце ненагледно!Не виждам клошарско брадясалата му физиономия и не чувам онзи фалцетен гласец така характерен за българските хомосексуалисти!Къде е ТОЙ?  

Не ви щем ни меда,... на 30.04.2018 в 19:13 ...ни жилото! Вземете си бенифициентите и бенифициентките на европейските ви сребърници и у лево!  

Според Йоурова славянските държави не правим разграничение между полова идентичност и сексуална ориентация на 30.04.2018 в 19:22
Че защо трябва да го правим? Да не сме идиоти?  

Валери Василев на 30.04.2018 в 19:37 В Стария Завет е казано ...Ако мъж легне с мъж, като със жена, убийте ги и двамата и кръвта им няма да е върху вас..!! Още в началото на Стария Завет в Сътворение пише ..И Годспод създаде човека , мъж и жена ги създаде !! Какви джендъри, тенджери, и содомия ми проповядва тази объркана баба блейзърка ??  

Михаил Иванов на 30.04.2018 в 20:05 Няма да се примирят,че не искаме да приемем извратените им "ценности". и започнаха с пропагандата. Всъщност миналата седмица БХК дадоха нов "залп" по темата.  

Венцеслав Атанасов на 30.04.2018 в 20:36 Жалки негодници.Продажни марионетки.Извратеняци."Познайте Истината и тя ще ви направи свободни" - е казано в Евангелието на Св.Йоан.Но как да я познаят,като са потънали в корупция.Да на Православието,Не на Содомията.

Така е!
 на 30.04.2018 в 20:49 Когато една жена не е овладяна и необичана от мъж, какви ли не терминологии и бъкат из главата! Няма нужда да идва у нас, да стои далеко пт българските деца!  
Ъъъ на 30.04.2018 в 21:51 Щом се хабите... ИК ще бъде приета  

Задължително! на 30.04.2018 в 22:33 Истанбулската конвенция не принуждава и такива като тази на снимката и борисовци и станишевци и йотовки и маноловки и други като тях, да казват кое какво е ... Ай сиктир!  
оТо на 30.04.2018 в 22:50 Вие сериозно ли се притеснявате, че с някакъв си документ ще ви изпедерастят или жена ви ще ви зареже заради любовницата си? Или си кривите душите като агитатори на оф събрание?  
УФО на 30.04.2018 в 23:16 Не, бре, сериозно се притесняваме, че разни джендърски НПО-та, европейски и наши, ще се качат на клона :) И после нови пропагандни рекламни кампании, комисии в НС, отдели в МОН, печатници за (пре-)образование на децата ни, нови лентички за нови уни-секс тоалетни... И после политиците от новия СИВ/ЕС прилагат "разделяй и владей" между приемащи и отхвърлящи ИК. Каквото и да ти говорят, знай че става дума за пари! И за власт!  

Idealist на 01.05.2018 в 00:07 Права е комисарката: джендърството ням нищо общо с пола. То е измислено за печелене на пари от префърцунени госпожици и мазни адвокати с големи кожени чанти. Измислено е за източване на пари и самата идеология е насилие върху хората. Това е новия фашизъм в Европа. Целта е да се разруши архитипа на бащата и майката и да се създаде поколение от хора без ориентация и никаква възможност за съпротива и собствено мнение. Истамбулската конвенция = Окончателното решение на еврейския въпрос, само че не с отнася за определен етнос. Засяга всики, всички. Тази конвенция е червена линия, която не трябва да се преминава.  
112 на 01.05.2018 в 01:41 Скъпичко излиза безвизовото пътуване из ЕС, ам? За едно кирливо пътуване, си разрушихме страната и зачеркнахме бъдещето и. Докато сме в ЕС и НАТО бял ден няма да видим.  
не подписвайте Конвенцията на 01.05.2018 в 02:40 ЕС и НАТО сами ще се разпаднат, въпрос на време. Няма да е дълго!  

Не трол, а цял тролейбус! на 01.05.2018 в 09:02 Всички борци за "каузи", независимо какви са, са платени отнякъде, браточки. Те тва е! Православни, правоверни, гейове, фашисти, арийци, сърбофили, американофоби - всичките сте "отнякъде", възгордяла се смрадлива мърша човешка!  
Helleborus на 01.05.2018 в 09:50 Много им се иска да не сме разбрали, че в конвенцията не се говори много за жени, нито за дъщери, а предимно за джендъри. Каквито всъщност не съществуват по природа, те са само изкривяване на природата на мъжа и жената и те не могат да съществуват като други видове хора. Всеки закон, който се пише, може да касае само мъже и жени, каквито сме всички ние, включително и джендърите. Всеки, който си направи медицински изследвания, ще получи резултатите в две колонки, стойности за мъже и стойности за жени. Обзалагам се, че мъжете, които са преминали операция за смяна на пола, продължават да гледат графата за мъже, когато си правят кръвна картина. По същия начин, както в биологията винаги ще пише нормалната функция на всеки орган, макар някои хора да използват частите на тялото си не по предназначение. В учебника по биология никога няма да бъде записано, че човешката уста е репродуктивен или полов орган, нито човешкия заход. Макар хората да издевателстват над собствените си тела, извратените практики не могат да намират място в научната или правна литература, защото това би бил престъпен начин за узаконяването им като норма. Което пък би било лъжа и измама спрямо следващите поколения. Извратените хора нека като извършват престъпление спрямо самите себе си, поне да се ограничат до там, до себе си тук и сега. И да не се пресягат през времето да унищожават бъдещите поколения, а да им оставят избор да знаят каква е нормата.



Гласувай:
2



1. elianna - джендърясват и вампирясват
01.05.2018 16:31
само и само да сеят заразата на разврата.
ИЗРОДИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172176
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031