Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2018 01:00 - Нов протест срещу Истанбулската конвенция, граждани искат България да оттегли подписа си
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1585 Коментари: 16 Гласове:
1

Последна промяна: 20.05.2018 01:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАМБАНАТА БИЕ ЗА ВСИЧКИ!
БРАТЯ НА ОРЪЖИЕ! 
Нов протест срещу Истанбулската конвенция се състоя пред парламента В същото време над 30 мъже обуха дамски обувки срещу насилието над жени  
image


"Оказва се небивал натиск на Конституционния съд да каже, че не противоречи на конституцията, тъй като противоречията са очевадни и очебийни", каза протестираща

Социално-половите определения "мъж" и "жена" са изкуствени и тенденциозни, пишат адвокатите на ИК

На протест пред парламента граждани настояха България да оттегли подписа си от Конвенцията на Съвета на Европа срещу насилието над жени и домашното насилие, предаде БНР. Документът придоби известност като Истанбулската конвенция. 

На протеста беше изразено мнението, че Конституционният съд тенденциозно бави произнасянето си по въпроса, тъй като управляващите възнамеряват отново да я внесат документа за одобрение в Народното събрание. 

"Оказва се небивал натиск на Конституционния съд да каже, че не противоречи на конституцията, тъй като противоречията са очевадни и очебийни", каза протестираща. 

Правителството изтегли документа от Народното събрание, заради съпротивата от страна на коалициония партньор нта ГЕРБ - "Обединени патриоти" и на БСП. По искане на ГЕРБ, до края на юли Конституционният съд трябва да се произнесе дали конвенцията противоречи на българския основен закон. 

В същото време над 30 мъже се включиха в инициативата "Извърви километър в нейните обувки" в подкрепа на приемането на конвенцията и обиколиха Националния дворец на културата в София. Те твърдят, че всяка една от четири българки е или ще бъде подложена на домашен тормоз.
 

Bradatko 19 Май 2018 17:22
 
 
Бахти и данните! Откъде ги вземате тези числа?! Каква е достоверността им?
А и имаме обосновано предположение "ще бъде"!
Имам над 30-40 познати семейства и В НИТО ЕДНО от тях няма насилие над жената!
Обратното (в смисъл на вербален тормоз над мъжа) е по-честото, но ние се спасяваме с непукизъм!!!
Сега, ако жителите на "Факултето" ги считаме за българи, то там е 3 от 4. Асан си не поплюва!
И заради тях да се нахлузим на тъпата джендърска конвенция, абсолютно не си заслужава.
Още повече, че пък на Асан ще му е през фара и пак ще буха тукати на Айшата!
Както от преди векове, сега и в бъдеще!
Може би тук е обяснението на "ще бъде"!  




Правителството изтегли документа от парламента заради съпротивата от страна на коалициония партньор на ГЕРБ - "Обединени патриоти" и на БСП. По искане на ГЕРБ до края на юли Конституционният съд трябва да се произнесе дали конвенцията противоречи на българския основен закон. 


В същото време над 30 мъже се включиха в инициативата "Извърви километър в нейните обувки". Всяка една от четири българки е или ще бъде подложена на домашен тормоз. Това се посочва в данни, изнесени от агенцията на ЕС за основните права по време на инициативата. От данните става ясно още, че в световен мащаб жертва на насилие става всяка една от три жени, предаде БГНЕС.
За миналата година са били издадени над 2400 заповеди за защита от съдилищата в България. Това означава, че всяка година поне 2400 души са засегнати от този тип насилие. „Аз ги обувам днес, за да окажа солидарност с жените, които срещат дискриминация на работното място, а и защото тази година много зачестиха случаите на домашно насилие над жени“, каза Андреа Драгов. По време на събитието стана ясно още, че на две седмици организаторите получават информация и за убити жени вследствие на насилие от мъже, затова всички организатори и участници заявиха, че е време да се сложи край на насилието над жените.

ablepsia 19 Май 2018 17:33
 
Айде пак на празно място се емнаха да разлайват кучетата! Някой не може да се примири със славянско-православното ни упорство да не приемаме извратеност, под какъвто и да било благовиден предлог да се опитват да ни я пробутат и с каквито и да било изсмукани от пръстите лъжливи "данн".

Най-животрептящият, най-належащият и най-нетърпящият отлагане проблем на нацията ни не е да се занимава с подобни изродщини, а да ражда българчета, които да се отглеждат в нормални физически и ментално семейства от майки и татковци! 
Баста!

 



 

 





Гласувай:
1



1. elianna - SvSophia
20.05.2018 01:16
Брадатко, активизация на ЛГБТИтата и организациите им тече. Отатм и натискът за ИК. Макар че, оказа се, ЕСейците са подготвили и други зловещи документчета, в които нещата са назовани в прав текст:
Ето: http://glasove/categories/na-fokus/news/lgbt-organizacii-uprazhnyavat-natisk-za-uzakonyavane-na-ednopolovite-brakove
цитирай
2. elianna - инсп.Мегре
20.05.2018 01:18
Значи излиза, че носенето на токчета е насилие? Не, аз съм съгласен общо взето, но жените ги носят тези обувки доброволно.
Освен това възниква логичния въпрос, откъде тези мъже са намерили дамски обувки с мъжки номера? И съвсем еднакви при това.
цитирай
3. elianna - sluncho6
20.05.2018 01:18
>>><<<
Освен това възниква логичния въпрос, откъде тези мъже са намерили дамски обувки с мъжки номера? И съвсем еднакви при това

Съвсем нормално е, всички трансджендъри си поръчват такива! Не знам със сутиените как е било и дали са им се случли, защото не могат да им стават...?
цитирай
4. elianna - инсп.Мегре
20.05.2018 01:20
А всъщност, идеята отново е да се дават права, некомпенсирани със задължения.

Институцията на брака предоставя на семейството права и привилегии, които имат насреща си обществено полезни задължения – да се раждат, отглеждат и възпитават деца. Разбира се, подобни задължения не могат да бъдат налагани насила, но тази функция на семейството се предполага и обществото винаги е гледало на семейство без деца неодобрително или с чувство на съжаление, в зависимост от причините за бездетността.

Всичката хомосексуална пасмина иска да може да сключва брак именно за да ползват привилегиите на семейните, но при това по очевидни причини не могат да изпълняват задълженията на семейните.

А всички либерали обожават права без задължения. И съвсем не само на тема семейство, а във абсолютно всички аспекти на живота. Само че предоставянето на права без задължения винаги води до пълен разпад на обществото. Което и наблюдаваме в момента.
цитирай
5. elianna - Лъч0
20.05.2018 01:20
Ако продължаваме да гравитираме към Запада, те ще направят следното:
1. Забрана на браковете между мъже и жени, не сменили пола си.
2. Хетеросексуалните ще бъдат длъжни да сменят пола си с операция.
3. Които откажат да го сменят, ще бъдат кастрирани принудително.
4. Пропагандата ще направи сбърканите модерни, а нормалните смешни.
Така в рамките на няколко десетилетия окончателно ще изчезнем.
Което е и целта на занятието, ако някой все още не е разбрал това.
Извод: По тази и ред други причини трябва незабавна дезападнизация.
цитирай
6. elianna - активизация на ЛГБТИтата и организациите им тече
20.05.2018 01:26
Естествено!
Нали целта е да се разлайват кучетата. В нашия случай джендърите и цялата либерастка паплач.
Сега им е паднало.
Одеве написах за Асан. На него не му пука.
Интересно, дали на мен ще ми пука, ако я приемат и зафана и аз кат Асан. Ама по либерастките кратуни.
Тъкмо ще ми се осмисли живота!!!
Пък познавам и други като мен таквиз...
Да видим!
цитирай
7. elianna - Братя Стругацки
20.05.2018 01:28
Интересно, дали на мен ще ми пука, ако я приемат и зафана и аз кат Асан.


Излиза, че единствените нормални, които ще останат по нашите земи, са циганите. Голям сеир ни чака!
цитирай
8. elianna - ablepsia
20.05.2018 01:30
Но каква им е основната, дългосрочна цел?


А в Ирак ква беше? А в Сирия? А в Либия? А натирването на мюсюлманските нашественици, все млади прави и здрави мъже със смъптфони в ръце, в Европа?
Сега схвана ли?
цитирай
9. elianna - Н16
20.05.2018 01:32
Всичката хомосексуална пасмина иска да може да сключва брак именно за да ползват привилегиите на семейните, но при това по очевидни причини не могат да изпълняват задълженията на семейните.
Или да си взимат деца - отнякъде. И все пак, тия хомосексуалните не са чак толкова много. И няма как, дори и да искат - да преобърнат хората така, че да станат повечето - лесбийки или педераси. Но май целта им е насочена към децата. И за 2-3 поколения, да ги пообъркат? Или може би наблюдават как е в САЩ, където май имало уж няколко "пола" ?
цитирай
10. elianna - инсп.Мегре
20.05.2018 01:33
3biri
19 Май 2018 18:42
Не са съвсем еднакви! Този дето е седнал се е престарал! Сигурно е на двойна надница.


Този седналият, сигурно е дошъл на акцията със своите си, от вкъщи. Но останалите 3 чифта са напълно еднакви. Обзалагам се, че и повечето от останалите участници са били със същите такива червени обувки на дебел, черен ток. Тоест, някъде има склад, в който има купчини дамски обувки с мъжки номера. Някой ги е взел от този склад и ги е раздал на фигурантите. Забележително е също, че точно този модел е със дебел ток и може да се носи без особено високи навици за носене на обувки на висок ток. Тоест специално са подбирани за хетеросексуални либерали-наивници, участници в такива мероприятия.
цитирай
11. elianna - 3biri
20.05.2018 01:35
Инспекторе! Как познахте, че са хетеросексуслни?! Обяснете на бедния Уотсън!
Основната цел е да се намали темпа на нарастване на населението на Земята, само че ние нямаме такъв проблем, така че у лево!
цитирай
12. elianna - инсп.Мегре
20.05.2018 01:37
3biri

Инспекторе! Как познахте, че са хетеросексуслни?! Обяснете на бедния Уотсън!


Елементарно. Просто акцията е такава, че за да има резонанс участниците, поне повечето, задължително трябва да са хетеросексуални. И да им личи на интервюта и пред зрителите.
цитирай
13. elianna - Н16
20.05.2018 01:39
Основната цел е да се намали темпа на нарастване на населението на Земята, само че ние нямаме такъв проблем, така че у лево!
А ако се погледне по цялата Земя, по кои места населението нараства с големи темпове? (Предполагам) - Африка, Бангладеш, Пакистан, Турция, Мексико..? За сметка на това в Европа (ЕС) - населението намалява. Така че нещо друго ще е.

О, това е много голяма заблуда, че хомосексуалността била вродена. Нищо подобно. Хомосексуалността се възпитава и пропагандира по същият начин, по който се пропагандира купуването на последния модел айфон.
Мога да съдя само по себе си. Хомосексуалността при мъжете, каквато и реклама да я съпровожда - предизвиква отвращение. А как възниква, въобще? Момчето, още от детска възраст - изпитвало някакво влечение - към собствения си пол. Това което нормален човек изпитва към жена - при него е обратно. Това ми го разказа един, като го попитах - кога е разбрал, за хомосексуализма си.
Защо и как се е стигнало до там - не знам. Може би така е зададено още при рождение, с хромозомите?

Хетеросексуалността, както и хомосексуалността е нещо, което се налага от обществото на ниво разум, а не на ниво инстинкти.
Тука трябва да питаме и някой от САЩ. Как е там, каква е рекламата - и какви са тия много полове, които имало официално там.
цитирай
14. elianna - Башнедоволният
20.05.2018 01:41
В какво се опитваш да ни убедиш Лимон? И какъв довод може да бъде, "ама те всички съседи са я ратифицирали"? Първо, не съм убеден, че е вярно, на теб просто ти плащат да пишеш глупости. След като не успяхте с "аргументи" и измислени "статистики" за насилието, сега са ви спуснали друга плоча - ма те ще я приемат така или иначе, примирете се. Еми няма!!! Разбра ли Лимон???. Предай и на либерално-толерастните си приятели следното послание - може да ни вземете златото, но няма да ви дадем децата си! Моето е на път да се измъкне от "образователната система" догодина. Така че се отърва. Надявам се до 10 години да ме дари с внуци. Ако някой мисли да им "преподава" подобни извратени теории, да му мисли. Ще бъда достатъчно млад да взема адекватни мерки. И съм убеден, че няма да съм сам. Дано си разбрал посланието и да го предадеш "където трябва". Тоя път прекалихте!
цитирай
15. elianna - Н16
20.05.2018 01:43
Джендърната идеология се рекламира и налага за това, за да могат поканените като бежанци в ЕС африканци и ислямисти, да имат по-голям избор - относно женския пол ? А тия от Съвета на ЕС, играят с генното инженерство - създаването на нова европейска раса ?
цитирай
16. karamelita - Всички тези педерастки изяви са ...
20.05.2018 18:49
Всички тези педерастки изяви са платени от Сорос с цел реклама на содомията и развращаване на младежта,има разни организации,които обещават субсидии за обратните и да работят за тях като се демонстрират публично като извратеняци.Искат да няма раждармост и да се затрием...това им е целта.Да се разбият нормалните семейства и хората да се покварят,целта им са невинните детски душици, дано Господ ги накаже !Каква европейска раса,хората не желаят да се смесват с мюсюлмани и негри,някои откачалки може да се повлияят,но повечето други едва ли...държавите започнаха да напускат Съюза и да се отърват от тези ужасни неща...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172066
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031