Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2018 14:07 - Не пирувайте върху трупа на “конвенцията”, вече ви готвят същото в десетки други закони…
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1380 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.07.2018 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Народът изпадна във фурор от изненадващото решение на Конституционния съд да забрани Истанбулската конвенция. Признавам, и аз се зарадвах, не го очаквах.

Но истината, суровата истина, е съвсем друга – джендъро-соросоидите вече са победили. Заразата е тотално проникнала навсякъде, и Истанбулската конвенция е само едно малко пипалце, което сме отрязали. Истината е, че подходът на сатанистите на Сорос е системен. Той не се ограничава до едно усилие. Той е съвкупност от много политики, които са дублират една друга, и дори някоя да отпадне, друга върши същото.

Ще ви наведа вниманието на няколко примера.

Съдът на ЕС постанови, е всяка държава трябва да признава хомосексуалните бракове, когато се отнася до “право на заселване”. Т.е. ако гей-двойка се състои от италианец и аржентинец, то италианецът има право да иде навсякъде в ЕС, и да доведе “съпруга си”.

Но ако в някои страни, не се признава еднополовият брак, този съпруг не се води съпруг, и тъй като не е гражданин на ЕС (а е аржентинец), той няма право да дойде.

Само че ЕС разпореди да има право. Въпреки, че по договорите на ЕС, статутът на брака се определя от всяка членка, съдът надвиши правата си и разпореди в този случай, да се признава гей-бракът, където и да е сключен.

Това решение вече се прилага и в България. Отказ на МВР да допусне такава гей-двойка да се засели, бе отменен от Административния съд. Т.е. частично гей-бракът у нас вече е валиден, въпреки ясна разпоредба на Конституцията.

Нищо не пречи утре Европейският съд да разшири още понятието. Например гей-двойка от Люксембург идва и иска да осинови дете от България. Съдът не позволява – защото по нашия закон, такова “семейство” не съществува. Двойката се жали в Европейския съд, и той постановява – “за нуждите на осиновяването, трябва да се признава всеки валиден някъде в ЕС, брак”.

Точно по същия начин стана с правото на “заселване”. Беше отказано такова, защото “това не е брак”, но съдът го наложи.

Част от правната мисъл, вкл. президентският съветник Борислав Цеков, се опитват да омаловажават този въпрос. Когато му казах, че това е първа стъпка, и после ще има друга, той ме изгони от профила си, и от групите, които администрираше. В свое обширно интервю, Цеков успокоява, че решението на Европейския съд е само и единствено до правото на заселване, и не засяга наследствени права, осиновявания и пр.

Но питам – то така беше и със самото право на заселване. Беше прерогатив на местните правителства. И като не признават еднополовия брак, няма заселване. Обжалваха в съда, и той го наложи. Какво пречи същото да стане и с осиновяванията?

Ами ако почине български гражданин, който има еднополов брак в Англия? По английския закон, съпругът е съвсем легален. Трябва да е наследник. Но по българския, не е съпруг. Този въпрос ще стигне до Европейския съд, защото ще става дума за пари. И съдът ще каже (защото самият съд е от неолиберали), че “за целите на наследството трябва да се признава всеки брак”. Няма никаква разлика между “наследство” и “заселване” от правна гледна точка.

После същото ще стане и с осиновяванията.

В този смисъл, предупреждавам – соросоидите не спят, те са много пипала и проникват.

Ще наведа вниманието ви и на друго, още по-важен пример – така наречените “Права на детето”. От години се правят опити за въвеждане на “детско правосъдие”, за супер силни социални служби и пр. Т.е. за това, дето е достигнало абсурдни размери в Норвегия. Но това се натиска да стане и тук. И то по няколко линии. И периодично се появява законопроект, който да го прокара.

Частично вече го постигнаха – измислиха втората предучилищна група за децата. Вече задължително влизат на 5 години в училище или детска градина, дори родителите да не искат. А напорът е да ги взимат още на 4 години.

Натискът за “правата на децата” е друга “Истанбулска конвенция”. Целта е да се видоизмени семейството, да му се отнемат права, децата да станат на държавата, а не на родителите.

И тогава – ако кажеш на детето си, че хомосексуализмът е лош, може да ти го отнемат, защото държавата мисли друго. И дори да го дадат за осиновяване в семейство на гейове.

И това върви. Изобщо няма протести срещу него, или те са доста малки. Народът се фокусира върху Истанбулщината, но заразата продължава по други пътеки.

Ежегодният гей-прайд е същото. Постоянна пропаганда, която промива все повече мозъци. Изумително е, че подобно събитие, след първия народен бунт, би следвало да се забрани напълно. Вместо това то се налага със сила от властта! Т.е. това доказва, че властта служи на Сорос!

Покварата върви и в училищата. Джендър часове вече се допускат, има и заповед от Инспектората за такова “сътрудничество”. Директори се уволняват, ако не сътрудничат. Т.е. пипалцето в българското училище вече е пуснато, и не е отсечено.

Съвсем скоро на европейско ниво предстои нова истерия – смяна на пола, заради по-ранна пенсия. Това вече се случва. Тъй като жените се пенсионират по-рано, започна джендъризация, за да се спре работа по-млад. Има дела по въпроса.

Тези дела ще стигнат и от ЕС, и ще има прецедентно решение. И то ще е задължително и у нас.

Истината е, че ВОЙНАТА СЕ РАЗРАСТВА И ВРАГЪТ НАСТЪПВА. А ние сме спечелили една малка почетна битка. Опитаха да вкарат джендърите, през правата на жените. Но защо мислите, че могат да ги вкарат само от там? Ще ги вкарат през правата на децата, или през правата на мигрантите. Пътеки много.

Истината е, че трябва да се води пълномащабна война с това. Трябва да се порицаят и лекуват изобщо хомосексуалните отношения. Трябва да се укрепи консервативното семейство, и да се наказва всяко посегателство над него. Трябва да се рестартира старата ценностна рамка, която се е доказала през вековете.

Срещу нас е последователно ЗЛО, и с него трябва да се води истинска настъпателна война, а не само да се браним. Трябва да се борим за обрат в ЕС – страните, които са признали гей-браковете, отново да ги отменят. Трудно е, но това е пътят.

Всичко друго е капитулация, с леко подритване, колкото по-спокойно да умираме, докато си мислим, че сме победили…

Победата е тяхна, джендър-хомосексуалният сатанизъм е като Хитлер пред Сталинград и Москва. С тази разлика, че в момента пред Сталинград и Москва няма никаква армия, която да ги защити…

Добри Божилов, komentari.com

ПО ТЕМАТА:

Прецедент: Български съд призна правата на гей двойка

«Малко по малко, змията се хлъзга в българска територия. Едната лесбийка е от Франция, другата е от Австралия, но много държат да пребивават в България – просто не могат без България. И затова завеждат дело срещу българска институция, отказала виза на австралийската лесбийка. И затова харчат пари, и затова водят дела 2 години! Искат да разрушават – нищо друго. Тези хора мразят България и мразят всяка нормалност. Те не искат равни права – искат да ни дискриминират в собствената ни страна. Това е реалността! И тя трябва да бъде променена!» Александър Урумов, Фейсбук

Административият съд на София-град излезе с първо по рода си решение за правата на гей двойка, сключила брак в чужбина, съобщи OFFNews.

     

Съдебното решение признава правото на едната от от партньорките, гражданин на Австралия, да пребивава в страна от Европейския съюз (в случая България) въз основа на сключения във Франция брак с французойка. За решението, взето на 29 юни 2018 г., съобщи Младежката ЛГБТ организация “Действие”.

 

Съдът се е произнесъл след отказ на МВР да даде разрешение за пребиваване у нас на австралийката Кристина. През 2016 г. тя е сключила граждански брак с французойката Мариама във Франция. По-късно същата година австралийката пристигнала у нас като член на семейството на гражданин на ЕС. Когато, около година по-късно, трябвало да поднови разрешителното си за престой, получила отказ от Дирекция “Миграция” към МВР. Мотивът бил, че еднополовите бракове не се признават от българската Конституция.

Така се стига до завеждане на съдебно дело. В него австралийката се позовава на Директива 2004/38/EC относно правото на свободно движение и пребиваване в Европейския съюз. Според Директивата всеки гражданин на Съюза се ползва от свобода на придвижване за семейството си в страните от ЕС, дори и неговият съпруг да не е гражданин на държава – членка на Европейския съюз.

Административният съд София-град е приел, че тъй като така заложеното право в Договора за функционирането на ЕС  стои над националното законодателство, то държава членка не може да откаже на гражданин на трета страна, встъпил в брак с гражданин на Съюза, право на пребиваване на територията на тази държава-членка по съображението, че нейното право не предвижда брака между лица от един и същ пол.

В решението се казва още, че „отказът на органите на държавата-членка да признаят – единствено за целите на предоставянето на производно право на пребиваване на гражданин на трета страна – брака му с гражданин на Съюза от същия пол (…) би могъл да възпрепятства упражняването на закрепеното в член 21, параграф 1 от ДФЕС право на този гражданин на Съюза да се движи и пребивава свободно на територията на държавите-членки.“

„Щастлива съм да празнувам не само своето право да живея в България, но също и правото за всяка еднополова двойка да ползва правото си на придвижване в ЕС,“ казва Кристина, след като разбира за решението на съда.

Кристина и Мариама живеят у нас и искат да продължат живота си тук.

Решението на Административния съд София-град е повтаря скорошно решение на Европейския съд по подобно дело в Румъния, случая „Коман”. В него бе отсъдено, че страните от ЕС трябва да спазват правото на пребиваване на еднополови двойки, сключили законов брак в друга държава, които искат да живеят заедно на тяхна територия“, казва Деница Любенова, адвокат по защитата на френско-австралийската двойка.

В България еднополовите двойки все още не могат да сключват брак или да осиновяват деца заедно.

ХОРА БДЕТЕ!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

АМИН!

 

 
Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 815728
Постинги: 1290
Коментари: 1089
Гласове: 599
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930