Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2018 22:53 - Експерт: Ще сложим ограничение от 20 км/ч и ще обвиняваме шофьорите за превишена скорост
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да се увеличи контролът върху опасните пътни участници

"Шофьорът не е млад водач, отдавна е в транспортния бранш. Много малка е вероятността той да е виновен", смята Красимир Георгиев

Много скоро ще сложим ограничение 20 км/ч и ще обвиняваме водачите за превишена скорост. Това е начинът да се оправдаят всички други неуредици, каза в сутрешния блок на Bulgaria on air експертът по пътна безопасност Красимир Георгиев по повод тежката катастрофа край Своге, при която загинаха 16 души, а над 20 бяха ранени.

 

Шофьорът не е млад водач, отдавна е в транспортния бранш, много малка е вероятността той да е виновен. Не трябваше ли мантинелата да удържи автобуса, заяви Георгиев.

 

Възможно е да се е получило аквапланинг, но се разбра, че на завоя до мястото на катастрофата асфалтът е износен и дори при сухо време е като лед, посочи Любка Маринова от Асоциацията на пострадалите при катастрофи.
Трябва да се увеличи контролът върху опасните пътни участъци, както и те да се разширят, посочи Маринова.
Трябва да има повече алтернативни пътища, не можем да съберем целия трафик на едно място, подчерта Красимир Георгиев.
 
 

герб прибират между 25 и 30 % от цената на всяка обществена поръчка. Така че качество не може да се очаква. А за да се предотвратят жертвите на пътя, автомобилният транспорт трябва да бъде забранен със закон. Ха ха ха !

Васил Здравков

Чай чай чай! Кви 20? Това да не ти състезателна писта? Най добре е при дъжд да им знак СЛЕЗ И БУТАЙ С НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10км ч.!

Българина

СЪОБЩЕНИЕ НА МВР: УВАЖАЕМИ ВОДАЧИ НА МПС, УМОЛЯВАМЕ ВИ ДА ШОФИРАТЕ С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ПО ПЪТНИТЕ УЧАСТЪЦИ ИЗГРАДЕНИ ОТ ФИРМА ТРЕЙС ГРУП .

ПИДАЛ от Банкя

Навсякъде новопоставения асвалт е с долнопробно качество, това е практика на ГЕРБ от 10 г. за усвояване на пари. Ако се проверят всички изпълнени проекти по европейски програми, независимо дали са за асфалтиране, саниране, осветление и пр. , ще видите, че посочените пера не отговарят на проекта. Със всички обществени поръчки е така: Пример: Осветително тяло с цена на производитела след отстъпката 180 лв. ... печели фирмата заложила цена 20 лв. така се отпускат пари за реалната цена, залага се евтино осв. тяло, а разликата се прибира от ГЕРБ. Така и фирмата изпълнител доволна и парията възложител има за избори ;) Масова герберска практика. Европейските пари бяха безмилостно окрадени от управляващата партия и това е общеествена тайна, която никой не иска да рови.

някой си там



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1172061
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031